Portal Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Witam Czy moze ktos orientuje sie czy w Bialymstoku ma byc dostepna Neostrada Plus lub cos innego ( szybszego) w umiarkowanej cenie. Dotychczas posiadam SDI i chetnie wymienilbyl to na cos szybszego ale oczywiscie za niewygurowana cene. Dowiadywalem sie w TPSA ale oni jak zawsze nic nie wiedza:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Tylko nie beirz netu z telewizji kablowej VECTRA bo oni na papierze daja n 256 KBIT a to scierwo chodzi jak modem telefoniczny , ba nawet gorzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Tylko nie beirz netu z telewizji kablowej VECTRA bo oni na papierze daja n 256 KBIT a to scierwo chodzi jak modem telefoniczny , ba nawet gorzej Vectra odpada bo nie jestem ich uzytkownikiem , korzystam z innej kablowki a co do netu to raczej chodzi mi o cos takiego jak SDI w TPSA tylko szybszego i nie wiele drozszego ( neostrada +) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Tylko nie beirz netu z telewizji kablowej VECTRA bo oni na papierze daja n 256 KBIT a to scierwo chodzi jak modem telefoniczny , ba nawet gorzejDziwne, ja mam 128kbps nie w Białymstoku ale od Vectry i mam na tym transfer 16-18kB/s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Dowiadywalem sie w TPSA ale oni jak zawsze nic nie wiedza:(Jak to nie wiedza, to moze skad sie dowiesz?? Na Neo+ mozna sprawdzic czy jest mozliwosc zalozenia neo+, podajesz telefon i wyskakuje czy jest dostepne czy nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldwinc Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Witam Czy moze ktos orientuje sie czy w Bialymstoku ma byc dostepna Neostrada Plus lub cos innego ( szybszego) w umiarkowanej cenie. Dotychczas posiadam SDI i chetnie wymienilbyl to na cos szybszego ale oczywiscie za niewygurowana cene. Dowiadywalem sie w TPSA ale oni jak zawsze nic nie wiedza:( z tego co wiem pewna pani z kierownictwa pionu odpowiedzialnego za uslugi sieciowe wspominala cos o 3 kwartale tego roku.. czyli teoretycznie lipiec/sierpien bedzie juz wiadomo czy wprowadza w koncu DSL w Bialym czy nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Czyli nadal zostaje mi te SDI - chyba nic wiecej TPSA nie umie zaoferowac klientowi - nawet drozszego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldwinc Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Czyli nadal zostaje mi te SDI - chyba nic wiecej TPSA nie umie zaoferowac klientowi - nawet drozszego :) eee no jak nie :wink: polapak 1Mb/s za ~1600 netto miesiecznie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xequo Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 neo+ moglo by byc spoko gdyby bylo tansze bo teraz placic 200 zeta to troche za duzo TElekompromitacja polska sa zrywa nasz polaczenia coraz czesciej, a kaze sobie placic coraz wiecej :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Gdzie mieszkasz , ja mieszkam przy parku i mam 2mbit z Biatelu za 40 pln miesiecznie i inatslacja 500. W sieci mam 8 osob i jeszcze jestesmy gotowi kogos przyjac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Gdzie mieszkasz , ja mieszkam przy parku i mam 2mbit z Biatelu za 40 pln miesiecznie i inatslacja 500. W sieci mam 8 osob i jeszcze jestesmy gotowi kogos przyjac :) Ale wypas - 40PLNn :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Tak ja pisał oldwinc DSL bedzie w Białym pod koniec roku raczej ostatni kwartał znajomy z TPSA takie informacje mi podarował :DA a w Łapówkach :wink: pod białym,Mońkach i innych małych miastach w około Białego dopiero za jakieś 1.5 roku :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...