Maveux Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Witam jestem uzytkownikiem Toshiby M70-160 jednakze raz mialem pewien problem z klawiatura, a mianowicie w wyszukiwarce Google, gdy wcisnalem klawisz a to na ekranie pojawila sie litera y i na odwrot (jeszcze np: j -> l , l->o), a np uruchomilem w tym samym czasie WORDa i wszystko bylo ok. Tak samo po ponownym zalogowaniu do systemu. Moze to tylko chwilowy problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azazel85 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Spróbuj odinstalować wszystkie profile klawiatury oprócz "polski programisty". Windows czasami tak ma, że niewidomo dlaczego zmienia profile. Kiedyś też tak miałem i to mi pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maveux Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 a jak usunąć te profile? :huh: Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azazel85 Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 (edytowane) Musisz włączyć pasek języka. Prawym klawiszem myszki na główny pasek, następnie Paski narzędzi -> Pasek języka. Klikasz prawym na ikonę klawiatury, później Ustawienia. Otworzy Ci się nowe okno i tam będziesz już mógł usunąć niechciane profile. Edytowane 10 Marca 2006 przez Azazel85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...