Remy Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 (edytowane) Witam wszystkich! Jakieś 3 tygodnie temu dowiedziałem się o konkursie na najlepiej zmodowaną myszkę w serwisie Mod-Planet. Na początku nie miałem zamiaru brać w nim udziału ze względu na brak jakiegokolwiek doświadczenia w tym temacie, no ale w końcu postanowiłem spróbować. Oto od czego zaczynałem: Mod jak dla mnie nie miał być funkcjonalny ( mam w domu 2 myszki i touchpad ;) ). Po prostu to miało wyglądać. Zero ergonomii, wygody i przydatności bo o to wszystko już dawno zadbali producenci myszek. Niestety musze stwierdzić, że modder bez dremela to jak devota bez moherowego beretu. Wszystko robiłem ręcznie i wynikały z tego coraz to nowe problemy, ale jakoś udało się je rozwiązać i tak oto powstało to: To mój pierwszy mod czegokolwiek także jest pełen niedociągnięć chociaż starałem się jak mogłem. Grunt, że wreszcie coś sam zrobiłem. Czekam na konstruktywną krytykę :). Edytowane 9 Marca 2006 przez Remy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siedorov Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 (edytowane) ogolnie zajebiste :D nie ma problemow ze sterowaniem :P , dobrze sie prowadzi :P :P ?? Edytowane 9 Marca 2006 przez Siedorov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 :lol: :lol: i jeszcze raz :lol: wobrażam sobie jak to musi wygladać.. siedzisz sobie przed kompem i jeździsz autkiem :D respect Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 wypas :D to sie nazywa mod :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 he he fajna mycha :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 hehe wykozaczona :D tylko zapomnij o wygodzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclaska Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 tylko zapomnij o wygodzieNo pewnie takie auta wyścigowe słabo są wygodne - co innego, gdyby zrobił to z seryjnej 911;-) ABS, ASR, skórzane fotele - tam jużjest wygoda i dobrze się prowadzi. Pomysł świetny, wygląda też niczego sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proxsac Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Rozumiem że wśrodku skóra i szyber też są :D :D Świetnie Ci wyszło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 A jak na boki jeździ??? 1-bieg czy wsteczny to ok, ale to nie poduszkowiec i w bok nie pojedzie :D Hmm to dobry pomysł: myszka-poduszkowiec :D Wiatrak raczej odpada, ale magnesy w podstawce i w myszce, może to zadziała :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLACK_MONKEY Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 uwaga nowe powiedzenie "mysza,skóra i komóra" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remy Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Bobslej pod kółkami są przyklejone takie małe prostokątne kawałki plastiku żeby właśnie się dało ruszać na boki :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuczek83 Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 (edytowane) nie ma co można powiedzieć, że raczej bajer estetyczny niż ergonomiczny Edytowane 10 Marca 2006 przez zuczek83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzzkuba Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 no to zgarnoles zasilke :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUTI Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 full wypas, pogratulował :cool: 8-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kRyTyK Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 ile w tym samochodzie jest myszki :?: bo mi to wyglada na zwykly samochodzik z pocieta karoseria i podswietlony ledami zasilany dwużyłowym przewodem (przypatrzcie sie uwaznie kabelkom):wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remy Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) Caly srodek jest z myszki optycznej :), ale akurat na czas robienia zdjęć kabel nie był podłączony bo i tak z niej nie korzystam. Moge zrobić zdjęcia wnętrza skoro chcecie. P.S. Edytowane 12 Marca 2006 przez Remy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclat Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 świetny pomysł i wykonanie też bardzo spoko :) życzę powodzenia w konkursie, daj znać od razu jak poszło B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kRyTyK Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) Caly srodek jest z myszki optycznej icon_smile3.gif, ale akurat na czas robienia zdjęć kabel nie był podłączony bo i tak z niej nie korzystam. Moge zrobić zdjęcia wnętrza skoro chcecie. P.S. User posted image teraz widze podwozie samochodu a na nim POŁOŻONA płytka z niekompletną elektronika myszy (brak 'wheel'a), z trzema przyciskami, do niczego nie przymocowana cos ci ten FAKE mod nie wyszedl B) Edytowane 12 Marca 2006 przez kRyTyK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 czlowieku nie widzisz ze to elektronika od optycznej myszy :mur: :mur: :mur: i co z tego ze nie ma scrolla ?! wersja myszy bez scrolla, proste ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remy Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) Tego scrolla wywaliłem sam bo mi przeszkadzał i nie dało się "klikać". Ehh czego bym nie pokazał to nie przekonam Krytyka, ale cóż nie musisz wierzyć, że to działa. Pozdrawiam i dziękuje za krytyke cobym nie popadł w samozachwyt ;). P.S. Na Mod-Planet.com można już głosować także zapraszam wszystkich do głosowania. Jest aż 19 myszek, a można wygrać wentylator :). Edytowane 12 Marca 2006 przez Remy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tisiek Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Witam wszystkich Twekersow :) Remv gratuluje pomyslu. Chyba jeden z najbardziej orginalnych projektow ktore biora udzial w konkursie. Szkoda ze taka fajna mycha jest taka nie praktyczna :D Gl&hf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRaBaRz.oS Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 GRATULACJE!!!!! Mysle że wygrasz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fliper_nx Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 powiem szczerze lecz sie !! hmm kurde gdzies mialem taki samochodzic :lol: :lol: :lol: pomysl super wykonanie - daje rade, funkcjonalnosc - 0%, za caloscdam 9/10 bo nie lubie czarnego joke mam nadzieje ze wygrasz albo zajmiesz miejsce na pdle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 hahaha zeby ta mysza jeszcze byla zdalnie sterowana... Naprawde oryginalny i ciekawy pomysl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remy Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 hahaha zeby ta mysza jeszcze byla zdalnie sterowana... Carl0s pomyślałem o tym dopiero po tym jak zrobiłem myszke :mur: . Jakbym wpadł na to wcześniej to napewno byłaby zdalnie sterowana :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 myszka przewodowa sterowana radiem :lol: :lol: tego jeszcze świat moderski nie widział :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 (edytowane) myszka przewodowa sterowana radiem :lol: :lol: Zeby czasem nie odjechala za daleko od kompa :wink: Spoko mod Edytowane 15 Marca 2006 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 myszka przewodowa sterowana radiem tego jeszcze świat moderski nie widział Pełzak, możesz takie coś zrobić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 hehe... pomysł jest tak głupi i niedorzeczny że ma rację bytu :D Niestety nie mam czasu ani narzędzi.. może autor pokusi się o bycie prekursorem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remy Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Pelzak, a żebyś wiedział :). Musze tylko zakupić bezprzewodową myszke i i samochodzik zdalnie sterowany :twisted: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...