mikiokay Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 (edytowane) Kupilem urzadzenie Bluetooth w celu przesylania plikow z kompa na komorke. Niestety instalacja oprogramowania z dolaczonej plytki zawiesza sie w 56% gdy Bluetooth jest wyjety i w 72% gdy jest podlaczony. Wiecie co z tym zrobic i jak to naprawic ?? EDIT: Nie wiem jak ale chyba go zainstalowalem. Tylko ze komputer chyba nie widzi tego urzadzenia: Na prawde nie znam sie na tego typu sprzecie i prosze o pomoc :] z gory dzieki Edytowane 9 Marca 2006 przez mikiokay Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BraX9 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Kupilem urzadzenie Bluetooth w celu przesylania plikow z kompa na komorke. Niestety instalacja oprogramowania z dolaczonej plytki zawiesza sie w 56% gdy Bluetooth jest wyjety i w 72% gdy jest podlaczony. Wiecie co z tym zrobic i jak to naprawic ?? EDIT: Nie wiem jak ale chyba go zainstalowalem. Tylko ze komputer chyba nie widzi tego urzadzenia: Ja też mam taki problem! Na początku nie mogłem zainstalować! W końcu jakoś się zainstalowało z tą różnicą że mój komp widzi K700, ale problem jest z tym że jak chcę się juz połączyć i jakiś plik wysłać to w telefonie wyskakuje komunikat żeby wpisać hasło (to doda użytkownika -komputer)! Czy znajdzie się ktoś kto wie jakie to hasło? Jak łączyłem przez Bluetooth telefon z telefonem to hasło wpisywałem 12345 i pasowało a tu NIC :mur: !!! P O M O C Y !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xisio Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 w SE sa to zawsze 1111 a w nokii 12345 zostaw stery orginalne zainstaluj najnowsze te: http://rapidshare.de/files/15012217/WIDCOM...__x32_.rar.html a jak chcesz podlaczyc jeszce sluchawke bluetooh to moge pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BraX9 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 w SE sa to zawsze 1111 a w nokii 12345 zostaw stery orginalne zainstaluj najnowsze te: http://rapidshare.de/files/15012217/WIDCOM...__x32_.rar.html a jak chcesz podlaczyc jeszce sluchawke bluetooh to moge pomoc. Dzięki zaraz sprawdzę! A co do tego linku to nie mogę tego ściągnąć -to chyba płatne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 nalezy podac pin do BT (najczesciej 0000) i taki sam wpisujemy przy autoryzacji urzadzenia polaczenie BT jest proste jak budowa cepa, nie wiem jak mozna miec z tym problemy.... ;) jedyne co to nalezy wylaczyc stery z SP2 bo sa kijowe i uzywac firmowych driverow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...