nohem Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Kupiłem sobie ten piękny okaz i... on ma 2pin :/ Chcę obejść się bez przejściówki, jak to zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 jakiego koloru są kabelki ? podejrzewam że czorwowny i czarny - więc - czarny podłączasz do czarnego w molexie, a czerwony zaleznie jakie chcesz napięcie czy 12V (żółty) czy 5V (czerwony). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nohem Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 A jakby tak przypiłować te wycięcia, i wpakować w 3pin'a? ;) Chyba pójdzie na 12V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 jeśli chcesz delte puśćić na 12V, to uważaj żebyś nie odleciał ;) a nie łatwiej będzie z jakiegoś zatartego wentyla uwalić wtyczke 3pin i doczepić ją do tej delty :> ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nohem Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Nie mam takiej ;> Dlatego myślę o piłowaniu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaB Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Delta na 12V to prawdziwa wichura :) Polecam podłączyć na próbę i trzymać dłoń w odległośći 30cm. Po 30 sekundach zimna :D Pozdrawiam KuBaB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...