Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam denerwujący problem. Mianowicie Moje Creative'y T6060 są bardzo wyczulone na telefon komórkowy. Nawet jak nikt nie dzwoni albo jak nie przychodzi sms. Poprostu co 30 sekund słychać nieprzyjemne "pyrkanie" :/ Rreklamować ?? A może to normalne prosze o pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odstaw telefon dalej od glosnikow, niestety albo Twoj fon ma zbyt duze magnesowanie, albo creativy maja kiepskie ekranowanie, niewarto reklamowac, mozna sie zblaznic!!!lepiej zmien fona albo glosniki, zapewne masz jakas nokie:P- one z tego slyna,,,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorki za archeologię, ale..

Mam podobny problem: Creative (Cambridge 4.1 - dość stary model) reaguje dość często na telefon (mimo, iż brak smsa, dzwonka, GPRS i PTT wyłączone). Telefon to Nokia 6020.

Cały haczyk w tym, iż jest to albo wina sieci albo telefonu, bo nie pamiętam, aby głośniki tak natrętnie reagowały na Siemens SL45i oraz Nokię 3310. Na brata N6100 chyba już mniej reaguje (ta sama sieć).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrob sobie taka skrzyneczke z 30 cm olowianymi sciankami i tam chowaj telefonik ;))

A tak powaznie to mam to samo z komorka. Nokia 3220. Musze ja rzucic na lozko 1m od glosnikow zeby byl spokoj. Ale co chwila sie musze odwijac zeby po niego siegnac... Z tym sie nie da nic zrobic. Tyle ze moj "pyrka" tylko jak idzie sms albo dzwoni ktos czy cos. Nokia jest w orange. A drugi fon Siemens A50 w ERZE pyrka profilaktycznie czy slonce czy deszcz co kilkanascie minut. Tak ze no trudno jednoznacznie o tym cos mowic. Heh nawet jak sobie poloze blisko Amplifierka telefon domowy bezprzewodowy to glosniki tak zaczynaja brzeczec. Ale musze baardzo blisko przylozyc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi