czesiek398 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Witam. Mam denerwujący problem. Mianowicie Moje Creative'y T6060 są bardzo wyczulone na telefon komórkowy. Nawet jak nikt nie dzwoni albo jak nie przychodzi sms. Poprostu co 30 sekund słychać nieprzyjemne "pyrkanie" :/ Rreklamować ?? A może to normalne prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karsi Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Odstaw telefon dalej od glosnikow, niestety albo Twoj fon ma zbyt duze magnesowanie, albo creativy maja kiepskie ekranowanie, niewarto reklamowac, mozna sie zblaznic!!!lepiej zmien fona albo glosniki, zapewne masz jakas nokie:P- one z tego slyna,,, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesiek398 Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Nie mam Nokii - dysponuje Motorolą E1 Rokr :] jedyna rada przełożyć telefon :/ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Sorki za archeologię, ale.. Mam podobny problem: Creative (Cambridge 4.1 - dość stary model) reaguje dość często na telefon (mimo, iż brak smsa, dzwonka, GPRS i PTT wyłączone). Telefon to Nokia 6020. Cały haczyk w tym, iż jest to albo wina sieci albo telefonu, bo nie pamiętam, aby głośniki tak natrętnie reagowały na Siemens SL45i oraz Nokię 3310. Na brata N6100 chyba już mniej reaguje (ta sama sieć). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karsi Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Nie no z tym nie da się za bardzo nic zrobić, trzeba kłaść telefon z dala od głośników... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszcz Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Mam te glosniki od paru dni, wczoraj byl u mnie kumpel z k700i, glosniki wariowaly gdy gdzies dzwonil albo dostla smsa, ja mam s55 lezacego niedaleko glosnikow i zadnej reakcji ze strony glosnikow, wiec ten typ juz tak ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canti Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 (edytowane) niestety te glosniki to lipa kiepskie wykonanie i takie efekty (brak ekranowania) dwa rozwiazania 1) 3maj telefon zdala 2) zmien zestaw grajacy na cos lepszego Edytowane 18 Kwietnia 2006 przez Canti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszcz Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Po czym wnosisz ze to lipa ? to ze maja lekko niedorobione ekranowanie to glosniki sa juz do wyrzucenia ? Poza przykrutkimi kabelkami, bardzo sobie je chwale :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zrob sobie taka skrzyneczke z 30 cm olowianymi sciankami i tam chowaj telefonik ;)) A tak powaznie to mam to samo z komorka. Nokia 3220. Musze ja rzucic na lozko 1m od glosnikow zeby byl spokoj. Ale co chwila sie musze odwijac zeby po niego siegnac... Z tym sie nie da nic zrobic. Tyle ze moj "pyrka" tylko jak idzie sms albo dzwoni ktos czy cos. Nokia jest w orange. A drugi fon Siemens A50 w ERZE pyrka profilaktycznie czy slonce czy deszcz co kilkanascie minut. Tak ze no trudno jednoznacznie o tym cos mowic. Heh nawet jak sobie poloze blisko Amplifierka telefon domowy bezprzewodowy to glosniki tak zaczynaja brzeczec. Ale musze baardzo blisko przylozyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canti Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 w tych glosnikach jak oszczedzano na wszystkim i przeklada sie to nie tylko na krotkie kable, brak ekranowania ale i jakosc dzwieku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...