kanurwa Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Jak w temacie niepodkręcony P4 2.4 i Gigabyte 9700Pro bo słyszłem, że karta ma duże wymagania ??? :idea: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fields Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 no ma spore wymagania, ale procek 2.4 to przeciez slaby nie jest :)) , choc jak kupujesz nowy sprzet to koniecznie proca wez na 533 szynie, mysle ze moc proca jest wystarczajaca. malo kto ma przeciez w domu piv 3.06 z HT :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanurwa Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Proc tylko na takiej szynie bo płytka to Assus na Granicie, proca chcę zmienić pod koniec roku na 3,06 jak trochę stanieją. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fields Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 jak jeszczze plytka na granicie to bedzie chodzic jak zloto :) a z 3.06 to juz chyba odleci ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 na moim konfigu i nie kręconej karcie robi 15082 w 3DMark2001SE... będzie chodzić zaj.... pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 E na moje oko 2.4 jesli chodzi na maksimum swoich mozliwosci to napewno dobrze jest. Gorzej by bylo jakby byla slaba plyta i by nie wykorzystywala mocy proca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanurwa Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Wszystkim wielkie dzieki za odpowiedzi, to mnie uspokoiliście. Właśnie sobie zamówiłem Gigabyte Maya II 9700 Pro. A tak a propos czy te karty sie kręci, czy po prostu mam nie przeginać pały :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Raczej to drugie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 wątpie by brakowało ci WYDAJNOŚCI ;) Wiec po co kręcić ??? Zresztą na to pytanie juz powinieneś sobie sam odpowiedzieć ;) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Oczywiście ze kręć , wszystko trzeba kręcić :) . Ale lepiej zrobisz jak proca troche podkręcisz . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=10666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...