Garos Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Mam laptopa i jestem podlaczony do internetu za pomoca sieci osiedlowej. Po wylaczeniu laptopa i po ponownym wlaczeniu gdy chce wejsc do internetu wyswietla mi sie komunikat ze jest praca offline i przycisk obok ponow probe - jak go naciskam laczy sie z netem. Jak zrobic zeby nie wyskakiwalo to okno i zeby odrazu wchodzil na strony. pozdrawim i dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 (edytowane) Mam laptopa i jestem podlaczony do internetu za pomoca sieci osiedlowej. Po wylaczeniu laptopa i po ponownym wlaczeniu gdy chce wejsc do internetu wyswietla mi sie komunikat ze jest praca offline i przycisk obok ponow probe - jak go naciskam laczy sie z netem. Jak zrobic zeby nie wyskakiwalo to okno i zeby odrazu wchodzil na strony. pozdrawim i dzieki za pomocPanel sterowania > Opcje internetowe > Połączenia > Ustawienia, uruchomi się kreator w którym wybierasz Połącz z internetem > Konfiguruj moje połączenia ręcznie > Połącz urywając ...., które jest zawsze włączone następnie otwierasz Panel sterowania > Opcje internetowe > Połączenia > Ustawienia sieci LAN w oknie które się pojawi odznaczasz "Automatycznie wykryj ustawienia" Edytowane 10 Marca 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garos Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Panel sterowania > Opcje internetowe > Połączenia > Ustawienia, uruchomi się kreator w którym wybierasz Połącz z internetem > Konfiguruj moje połączenia ręcznie > Połącz urywając ...., które jest zawsze włączone następnie otwierasz Panel sterowania > Opcje internetowe > Połączenia > Ustawienia sieci LAN w oknie które się pojawi odznaczasz "Automatycznie wykryj ustawienia" Wielkie dzieki o to wlasnie mi chodzilo. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...