Kuba TNW Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 (edytowane) Kolega chce mi sprzedac pamieci Mushkin OCZ 2x1GB z timingami 2-3-3-6 za równe 900 zł opłaca się ? Pytam się bo nie mam porównania, w sklepach ani na allegro nie moge znaleźć tych pamięci. Edytowane 10 Marca 2006 przez Kuba TNW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cael Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Co do tych mushkinow to niewiem,ale za prawie te same pieniadze mozesz miec g-skille wiec sie zastanow ;).A tak wogole proponowalbym zajrzec tu jesli szukasz zestawu 2x1GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba TNW Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Takie głupie pytanie ale musze je zadac (jestem początkujący w temaci pamięci): OCZ to jest firma? technologia? czy jak???? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cael Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 (edytowane) A zajrzales w linka ktorego ci podalem? :wink: Zajrzyj a sie dowiesz :) Edytowane 9 Marca 2006 przez Cael Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...