hardwin Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 instalowalem zmodyfikowanego XP, nie ma outlooka! jak go zainstalowac? np. poprzez doinstalowanie z panelu sterowania [dodaj usun...] nie mam nigdzie outlooka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 póki masz szansę instaluj thunderbirda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 póki masz szansę instaluj thunderbirda :)dzieki ale wole zainstalowac outlooka, mam kopie zapisane i musze je exprotowac spowrotem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Outlook jest częścia pakietu Office - nie występuje jako osobny program. Natomiast Outlook Expres jest dodatkiem do Internet Explodera :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Outlook jest częścia pakietu Office - nie występuje jako osobny program. Natomiast Outlook Expres jest dodatkiem do Internet Explodera :Pchodzi mi o expressa ktorego nie mam, jak go doinstalowac? [mam IE] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 chodzi mi o expressa ktorego nie mam, jak go doinstalowac? [mam IE] Cos sie tak uparl na tego Outlooka? Masz szczescie nie posiadania go, a jeszcze narzekasz. Instaluj Thunderbirda/Bata (ewentualnie klienta Opery), import maili potrwa z 3 minuty a bedziesz szczesliwszym czlowiekiem bez tego calego OE :| A jesli juz sie upierasz - pakiet Office, ewentualnie Internet Explorer najnowszy zasysaj ze stronki MS i wraz z nim pojawic Ci sie powinien i Outlook. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Cos sie tak uparl na tego Outlooka? Masz szczescie nie posiadania go, a jeszcze narzekasz. Instaluj Thunderbirda/Bata (ewentualnie klienta Opery), import maili potrwa z 3 minuty a bedziesz szczesliwszym czlowiekiem bez tego calego OE :| A jesli juz sie upierasz - pakiet Office, ewentualnie Internet Explorer najnowszy zasysaj ze stronki MS i wraz z nim pojawic Ci sie powinien i Outlook. zainst.najnow. IE i nie mam nadal outlooka fuck Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 zainst.najnow. IE i nie mam nadal outlooka fuck Czy przy instalacji IE wybrałeś komponenty do zainstalowania? (nie wierzę) http://www.microsoft.com/windows/ie_intl/p...ad/default.mspx http://www.tucows.com/preview/194179 http://www.softpedia.com/progDownload/Outl...ownload-40.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 przy instalacji IE7 nie mialem opcji wybierania komponentow sciagnalem instalke outlook express 6, wyskakuje mi komunikat o zainstalowanej nowszej wersji tego programu i koniec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...