Skocz do zawartości
Gość amd_athlon_64

3258mhz Full Stabil,,,sempron 3000+ Socket 939:0

Rekomendowane odpowiedzi

Gość amd_athlon_64

To nie jest żaden wałek.Jutro dopiero zamieszcze super pi bo kuzyn pojechał do domu z taganem.Pisałem wczęsniej rozpoczynając ten temat że pewnie znajdą się tacy co będą próbowali mnie zgnoic brawo udało się wam!!

Teraz żałuję że wogóle założyłem ten temat,co do sprzedązy rpocka to już tamten dawno poszedł.

To nie jest żaden fake,jutro to udowodnie,dając na 3300mhz 1m test super pi mod 1.5 i 4 godzinny test small fts sp2004.

Dzięki wam za dojazd roku:/Na tym forum,tak to jest,że Ci co zazdroszczą muszą zaraz znależc jakiś sposób aby postawić na swoim.Gratulacje.Jutro się wszystko okaże:DAle będe z was piał:D

Pozdro do jutra:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Chaos

Ale ten nowy semp jest z 33 tygodnia, a stary z 32 (tak przynajmniej jest napisane w dziale sprzedam).

Oznaczenia

Seria lbbwe 0533

Batch:1150

Edytowane przez Rafael Santi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie jest żaden wałek.Jutro dopiero zamieszcze super pi bo kuzyn pojechał do domu z taganem.Pisałem wczęsniej rozpoczynając ten temat że pewnie znajdą się tacy co będą próbowali mnie zgnoic brawo udało się wam!!

Teraz żałuję że wogóle założyłem ten temat,co do sprzedązy rpocka to już tamten dawno poszedł.

To nie jest żaden fake,jutro to udowodnie,dając na 3300mhz 1m test super pi mod 1.5 i 4 godzinny test small fts sp2004.

Dzięki wam za dojazd roku:/Na tym forum,tak to jest,że Ci co zazdroszczą muszą zaraz znależc jakiś sposób aby postawić na swoim.Gratulacje.Jutro się wszystko okaże:DAle będe z was piał:D

Pozdro do jutra:D

no co ty.. tyle dzis testów zrobiles i nie masz zadnych screenów? gdzie te 16mb pi (które od 17godziny "zaraz robisz")? gdzie ten prime co mial dzis byc...

przeciez po to przychodzil kumpel z zasilka

Edytowane przez Chaos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja [ciach!]le mam dość :(

odechciewa się człowiekowi wszystkiego . . jak widzi takie coś na każdym kroku

z 2 strony jak to możliwe że ktoś j byłby aż takim debilem żeby zrobić fake na 1,5 mod?

No i po co brnąłby w tym dalej ?

ja już nie wiem co o tym myśleć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja [ciach!]le mam dość :(

odechciewa się człowiekowi wszystkiego . . jak widzi takie coś na każdym kroku

z 2 strony jak to możliwe że ktoś j byłby aż takim debilem żeby zrobić fake na 1,5 mod?

No i po co brnąłby w tym dalej ?

ja już nie wiem co o tym myśleć

to pomysl ze na tyle sie nie zna ze w swojej naiwnosci machnał ten wynik na pi 1.5 jak mu podstawilem i nawet nie wiedzial co i jak ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hm...no to szykuje się kolejny fake, ostatnio też był tu taki co robił 3000mhz na clawhammerze(nie mówię ze się nie da)....w paint'cie :lol2: po małej interwencji mechl!k'a koleś zasilił miejsce w honorowej grupie "BANNED" :lol:

na XS byl kiedys ziomek co spi 512k przerobil na 1m... co z tego ze był jeden loop za mało :lol:

Kiedys tez jeden koles pokazywal mi 4.5ghz na northhwoodzie 2v na ac i 45'C w stresie :D

hahhaahah to ten koles o którym wspomniałem wyżej, chyba własnie tego screena wziął bo tam tez przerobił 512k na 1m :lol2:

Edytowane przez grzesiu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hm...no to szykuje się kolejny fake, ostatnio też był tu taki co robił 3000mhz na clawhammerze(nie mówię ze się nie da)....w paint'cie :lol2: po małej interwencji mechl!k'a koleś zasilił miejsce w honorowej grupie "BANNED" :lol:

hahhaahah to ten koles o którym wspomniałem wyżej, chyba własnie tego screena wziął bo tam tez przerobił 512k na 1m :lol2:

2007639[/snapback]

Człowieku(to do autora topica) jak chcesz żeby Ci teraz wierzyć to zapodaj screeny z SP2004, superPi 16M. Bo na razie wydaje mi się że to kolejna lipa :? Mam nadzieje że rozwiejesz moje wątpliwości :rolleyes:

wystarczy spi mod 1,5 i cpuz weryfikacje

of course na tych 3,25ghz

Edytowane przez dszywala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Człowieku(to do autora topica) jak chcesz żeby Ci teraz wierzyć to zapodaj screeny z SP2004, superPi 16M. Bo na razie wydaje mi się że to kolejna lipa :? Mam nadzieje że rozwiejesz moje wątpliwości :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=185945&hl=

to ten?

podobny styl pisania do naszczego fakera, i też msi ma i brakło mu htt :]

może to ten sam :|

?

taa to ten koles, w dodatku on chciał sprzedać tego procka, na prawde niezły ubaw był z tego...aa no i na koniec groził mi na gg ze sie do mnie "przejedzie" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ech bardzo mnie rozczarowal amd_athlon_64, tez czekalem na wyniki dzisiaj a tu kapa.

Mialem wczesniej taka plyte jak autor tematu i do oc sie srednio nadawala, kupilem dfi:P

Ja dodam tylko tyle, ze moj Semp chodzi na 2.65 i nie ma sie czym chwalic:))

(bede szukal dalej, moze kiedys ...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra ludzie wyluzujcie :)

Czekamy do poniedziałku, czyli 13.03 na:

- SuperPi 1.5 Mod 16M z prawidłową sumą kontrolną

- Stress Prime 2004 Small FFTs

Nie komentujemy dalej, tylko cierpliwie czekamy Panowie!

PS1. amd_athlon_64 masz calutki weekend na rehabilitację, więc nie ma problemu.

PS2. nie opublikowanie wyniku do tego czasu, drugi taki sam wałek - jesteś oszustem.

Edytowane przez Nethaker

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taa to ten koles, w dodatku on chciał sprzedać tego procka, na prawde niezły ubaw był z tego...aa no i na koniec groził mi na gg ze sie do mnie "przejedzie" :D

Dobre tez bylo jego ogloszenie w dziale sprzedam jak rozmawial sam z soba (z dwoch kont) :lol2:

@amd_athlon_64

Bedzie "correct checksum" na zegarze 3258MHz beda zachwyty, a jak nie to bedzie krytyka. Proste.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra ludzie wyluzujcie :)

Czekamy do poniedziałku, czyli 13.03 na:

- SuperPi 1.5 Mod 16M z prawidłową sumą kontrolną

- Stress Prime 2004 Small FFTs

Nie komentujemy dalej, tylko cierpliwie czekamy Panowie!

PS1. amd_athlon_64 masz calutki weekend na rehabilitację, więc nie ma problemu.

PS2. nie opublikowanie wyniku do tego czasu, drugi taki sam wałek - jesteś oszustem.

hehe

dajesz mu czas zeby sie nauczyl lepiej screena sfakowac? :)))

dla mnie ziomuś skreślony prawie ze od poczatku ;] tylko przyjelem postawe "dobry wujek" zeby mu pomoc popelnic gafe

zobacz jak szybko machał superpi 1mb po tym jak mu podalem link ..

a te 16mb nie mogl na 3ghz chociaz przez 4h zrobic ;]

smiech na sali ..

prime tez nie dał a widac na którymstam ze screenów ze ma go w tle

zacznie wycinac napis SMALL FTT ;] (dziwne ze jeszcze na to nei wpadl)

parodia tak samo jak poprzedni temat...

Edytowane przez Chaos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe

dajesz mu czas zeby sie nauczyl lepiej screena sfakowac? :)))

dla mnie ziomuś skreślony prawie ze od poczatku ;] tylko przyjelem postawe "dobry wujek" zeby mu pomoc popelnic gafe

zobacz jak szybko machał superpi 1mb po tym jak mu podalem link ..

a te 16mb nie mogl na 3ghz chociaz przez 4h zrobic ;]

smiech na sali ..

prime tez nie dał a widac na którymstam ze screenów ze ma go w tle

zacznie wycinac napis SMALL FTT ;] (dziwne ze jeszcze na to nei wpadl)

parodia tak samo jak poprzedni temat...

Chce poprostu zobaczyć co zrobi ;)

I żeby było, że z naszej strony wszystko zostało dopełnione :)

Zresztą jestem pewnien, że każdy już sobie wyrobił jakąś opinię, więc co nam szkodzi?

Edytowane przez Nethaker

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na XS byl kiedys ziomek co spi 512k przerobil na 1m... co z tego ze był jeden loop za mało :lol:

Kiedys tez jeden koles pokazywal mi 4.5ghz na northhwoodzie 2v na ac i 45'C w stresie :D

Titan na dzikie.net :wink:

@dszywala

Już wiesz czemu byłem taki podejrzliwy? :wink: wydało mi się to nieprawdopodobne, choć pierwsze screeny były ok [nie podobała mi się weryfikacja CPU=Z na 3GHz jedynie [myślę, że ten wynik jest ok, wiele sempków tak robi]. Ale na logike -> ile Venice robi prime stable na wodzie? max 3100 i to na niskich napięciach, Semp praktycznie ma 2 razy mniej cache, ale za to jakie napięcie. Wydawało się to mi nieprawdopodobne by zwykłe W/C pociągnęło ten config. Dodam, że nie ma semprona tak dobrego jak np. proc Mardoka :wink:

Edytowane przez Xtreme Addict

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak jak pisał Sector19... bardzo chciałbym uwierzyć w wiarygodnośc tego Pana... ale niestety nie moge... a sam sie przejechałem ostro...

Kupiłem od niego sempa 3000+ 754 i mobo dfi nf4x, co do mobo to nie mam zarzutów, to cep jednak jest/był zfejkowany...

Miał robić tyle http://img.photobucket.com/albums/v675/Swider/semp.jpg (również custom i podejzane napiecie) -> http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=183757&hl=sempa

A semp to 2700MHz robi na 1.6V dopiero.. i tylko SPi16Mb... na boxie oczywiscie... ponieważ te wyniki takze były na boxie...

Jest problem bo dalej nie mam gwarancji... podobno została w środe wysłana do mnie... do dzisiaj nie ma, jeszcze poczekam troche... potem.. pomyśle...

Tak czy owak chciałbym jeszcze choć troche wierzyć we wiarygodnośc wyniku o którym mowa w tym topicu... czekajmy, jak autor ma swoją godnośc to niech albo da prawdziwe wyniki, albo niech sie przyzna...

Tyle odemnie, pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehee, a jednak, ja wiedziałem, jak chwalił sie na gg, że ma taki zegar :lol2: :lol2:

Co ciekawe, zachodzi ciekawa zbieżność ;) Rozmowa na GG na rogrzewkę:

Ja: (Czwartek 09.03.2006 19:19)

no to powiedz ile wyszlo

S64: (Czwartek 09.03.2006 19:19)

czkeja juz

Ja: (Czwartek 09.03.2006 19:20)

ze 31 sekund spokojnie

S64: (Czwartek 09.03.2006 19:20)

juz

24 sekundy:D

[ciach!]a skzoda ze screena nie mam jak dać

Ja: (Czwartek 09.03.2006 19:21)

taaaa ;]

S64: (Czwartek 09.03.2006 19:21)

no!!

ty nie wiesz jaki procesor trzeba do 24sekund

i jakich pamieci

no mam 24 sekundy!!!!!!!

35 sekund mam na 2700mhz i pamieciach na 225

nie mozesz miec 24 sekund :)

[ciach!]a ale sie wywalil błąd:D

to jest praktycznie niemozliwe

S64: (Czwartek 09.03.2006 19:22)

bo pamięci na 280:D

no nie skoczyl

zatrzymal sie na 16 lopie i wywalil mi sie błąd:D...:D wiem ze to jest niemozliwe

czkeaj

uruchomie ponownie kompa

i ustaiwe memki na 260 i timole na jakich bedzi etsbailny...

[blabla]

Ja: (Czwartek 09.03.2006 19:23)

a na ile miales teraz pamieci

i co to za pamieci ?

S64: (Czwartek 09.03.2006 19:23)

na 280

elixiry:D:DD:D::D:D

na bh5

Pierwszy :lol:

A teraz dalej, ciekawa zbieżność z moimi domysłami co do tego, ile powinien mieć sekund w S_pi :D

S64: (Czwartek 09.03.2006 19:18)

ale i tak ci screena nie dam

(Czwartek 09.03.2006 19:19)

bo mi net wolno chodzi:/

Ja: (Czwartek 09.03.2006 19:19)

no to powiedz ile wyszlo

S64: (Czwartek 09.03.2006 19:19)

czkeja juz

Ja: (Czwartek 09.03.2006 19:20)

ze 31 sekund spokojnie

Po tej rozmowie na drugi dzien wyszlo akurat 30s w S_Pi 1M, to chyba pierwszy link do Pi w temacie, ciekawe czy jakbym powiedział, że powinno wyjść 15 sekund to by tyle zrobił :mur:

Dalej:

S64: (12:41)

no dzięki

jaki czas moglbym miec na dobrej optymalizacji systemu i pożądnym oc procka i pamięci??

Ja: (12:42)

w ogole na takim taktowaniu powinenes miec ze 28 sekund

nawet z zasyfionym systemem

Po tej wypowiedzi w temacie pojawil sie screen z 28s w S_pi 1M...zbieg okoliczności ?

Nie chce nic mówić, ale sfejkował też screen własnie ze swoim Sempem, którego kupił Świder i nie kręci sie ten proc tak jak na screenie ( :lol: ).

Ja nie mam więcej pytań, poprostu :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i znowu ...cos nie lubicie userow Sempkow na s939 ... heh ..nie no ale spox ten to LOL :mad:

ja piaslem do Tego Pana maila ... i zaciekawilo mnie nieco :

Cześc.Wiesz ja nieselekcjonuje procków:)Miałem możliwośc przetestowania dwóch,ten robi 2700mhz na def v core dlatego go wziąłem

prawdę mówiąc nie miałem pojęcia że będzie się tak kręcił:).

ja mialem venice ktory robil na Xp120 2763 mhz sp2004 na stocku (1.36V) . I na freonie lecial 3350 mhz ...

A Tu Pan ma gorszego procka na powietrzu i robi 3250 mhz na 48*c procku :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...