Tomekkkkkkkk Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Wiem było juz pare razy ale w dalszym ciagu nic nie wiem raz piszecie ze mozna raz ze nie jek to w koncu jest. Zaznaczam ze mam 9000Pro Sapphire jak w podpisie. :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Wiem było juz pare razy ale w dalszym ciagu nic nie wiem raz piszecie ze mozna raz ze nie jek to w koncu jest. Zaznaczam ze mam 9000Pro Sapphire jak w podpisie. :?:no wlasnie jak podkrecac?? a nie blokowac posty bo wkoncu napisalem ze nic nie znalazlem w innym poscie to go ktorys z moderatorow zablokowal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 A nie prosciej sprawdzic to empirycznie / organoleptycznie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 A nie prosciej sprawdzic to empirycznie / organoleptycznie ? no tak ale chodzi o to ze pop jakimkolwiek podkreceniu strasznie spada wydajnosc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 TO jest tak, ze R9000Pro nie maja szczegolnych problemow z podkrecaniem sie. Ja mam Sapphirka R9000Pro i karta wymiata na 312/605MHz - chlodze ja CrystalOrbem oraz domowej roboty radiatorkami na pamieciach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekkkkkkkk Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 No dobra ale w dalszym ciągu nie wiem czym mam ją krecic. Probowalem PowerStipem , Rage 3D Tweakiem i dalej to samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbdrag Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 to smiem powiedziec że saphire 9000 pro to kupa złomu w podkrecaniu. mój gigabyte 9000pro z radiatorkami na pamięciach smiga na maxa do konca skali na v tunerze od gigabyte 331/331mhz. gdyby był inny program a niechce bo to mi wystarcza poszedłby jeszcze troche więcej .TOMASZ CHWASTYK mozna spokojnie krecic programowo radki 9000pro nic im nie bedzie a wzrost wydajnosci gwarantowany.pozd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekkkkkkkk Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Dobra to spróbuje ponownie skoro jesteście pewni swego i obacze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 sluchajcie ja niestety mam wersje nie PRO :((( i nie moge jej podkrecic (chyba ze wiecie jak:) ) czy jak zaloze radiatory na pamieci to cokolwiek mi pomoze ??? pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekkkkkkkk Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 sluchajcie ja niestety mam wersje nie PRO :((( i nie moge jej podkrecic (chyba ze wiecie jak:) ) czy jak zaloze radiatory na pamieci to cokolwiek mi pomoze ??? pzdr W którymś z postów wyczytałem że z Radków 9000 kręcić się dają jedynie wersje Pro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 sluchajcie ja niestety mam wersje nie PRO :((( i nie moge jej podkrecic (chyba ze wiecie jak:) ) czy jak zaloze radiatory na pamieci to cokolwiek mi pomoze ??? pzdr W którymś z postów wyczytałem że z Radków 9000 kręcić się dają jedynie wersje Pro.No wersje pro podobniesz sa lepsze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 wiem wiem zle sie wyrazilem chodzi mi o to czy jak zaloze radiatory na banki pamieci to karta bedzie lepiej chodzic np po dlugim okresie (no jak wlacze kompa rano a zaczne grac wieczorem :P) albo czy przez mniejsza temperature na pamieciach zyska na wydajnosci ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 wiem wiem zle sie wyrazilem chodzi mi o to czy jak zaloze radiatory na banki pamieci to karta bedzie lepiej chodzic np po dlugim okresie (no jak wlacze kompa rano a zaczne grac wieczorem :P) albo czy przez mniejsza temperature na pamieciach zyska na wydajnosci ? nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 mam tesz go i pro i bez dodatkowego chłodzenia iidzie na 295 ale w powerstripie mam 2 suwaki na 275 ale pcrzeciesz powino gpu byc wysze nie i jak dać mu lepsze chłodzenie nie traćąc gwarancji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekkkkkkkk Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Ja już nie wiem co to ma znaczyć. Czy mam 275/275 czy 290/290 dalej tylko 141 fps w Quaku. Chyba sobie będe musiał odpuścić. Może ja coś źle robie . Specjalnie przeinstalowałem system żeby numerów nie było, stery mam AtiCatalyst 2.50 a do kręcenia używam Rage3d tweaka albo PowerStripa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 A nie prosciej sprawdzic to empirycznie / organoleptycznie ? hahaha niezle no dokladnie - widze ze forum to sie guru stalo - nie sprawdzi sam tylko sie pierw spyta.... hahaha niektorzy userzy sa wyjatkowo bojazliwi jesli chodzi o kompy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekkkkkkkk Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 A nie prosciej sprawdzic to empirycznie / organoleptycznie ? hahaha niezle no dokladnie - widze ze forum to sie guru stalo - nie sprawdzi sam tylko sie pierw spyta.... hahaha niektorzy userzy sa wyjatkowo bojazliwi jesli chodzi o kompy :lol:Sorry zapomniałem napisać że jak ja sprawdzałem to był problem, i dlatego napisałem tego posta żeby sie dowiedzieć czy ci ktorym sie udało to modyfikowali swoje Radki czy tylko programowo próbowali tak jak ja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 2023241 i kręci jusz ja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekkkkkkkk Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 2023241 i kręci jusz jaCo takiego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Moze chodzi mu o numer jego konta czy jak ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 w temaci mi pisało o co mi chodzi mi oto ze kto ma radka 9000 pro od saphire i krecijusz jas lub nie a chce sie powymieniać wiadomosciami to niech pisze na gg#2023241 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropersik Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 No dobra ale w dalszym ciągu nie wiem czym mam ją krecic. Probowalem PowerStipem , Rage 3D Tweakiem i dalej to samo.Krecenie tej karty na duronie 1100 nic Ci nie da-ona dopiero rozwija skrzydla gdzies na atlonie 1,8 takze daj sobie spokuj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekkkkkkkk Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Ja najpoźniej za miesiąc będe wymieniał płyte i proca na AthlonaXp 2000+ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...