Blaszaczek Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Witajcie :) To mój pierwszy post tutaj :) Chciałbym sie Was poradzic w sprawie tego zestawu: PŁyta Głowna: Asus A8R-MVP ATI Xpress 200 (RD480 CrossFire) - CrossFire mi nie potrzebny a za to tez sie płaci zatem moze jakas alternatywa bez CF ale koniecznie na chipsecie ATI . Procesor: AMD Athlon 64 3000+ BOX (Socket 939) Venice Dysk Twardy: Seagate 160 GB Barracuda 7200.9 (8MB, Serial ATA II) Pamięć: DDR 2x 512MB Dual PC-400 TwinMos CL 2.5 Karta Graficzna: Radeon X700 Pro Sapphire Advantage 256 MB DVI + TV LiteBOX (PCI-E) Obudowa: pewnie jakis Hiper plus do tego osobny zasilacz Hiper HPU-4M480 480W black Monitor: 17" LG Flatron L1715S Na wszystko mam jakies 3,5 tyś :) Bede wdzieczny za opinie pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cael Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Jak Crossfire ci niepotrzebny to czemu koniecznie ATI? Dysk ym wzial standardowo Samsunga 160GB. Pamieci Patrioty 2*512. Niepotrzebny ci taki mocny zasilacz.Moze byc Tagan 380W. I przede wszystkim do czego ci potrzebny ten komp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blaszaczek Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Chipset ATI na płycie bo grafike na pewno bede miał Radka :) Chyba ze zaproponujecie mi jakąs dobrą alternatywe... Tez myslalem ze zasilacz troszke moze za "duzy". Nie wiem czemu ale strasznie uparlem sie na firme Asus ... :rolleyes: Do czego komputer hm...nie ukrywam cze zdarza mi sie zagrac :) W Grafike sie nie bawie zatem programy jakies wymagajace odpadają, film, muzyka, internet <do tego to i PII by starczyl ;) > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cael Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Ale po jaka cholere ci chipset ATI do Radka :) Wiekszosc plyt jest oparta na nVidii, i nie wplywa to na ich wspoloprace z radkami. Epox 9NPA+ Opteron 144 s.939 AC Freezer 64 pro 2*512 patriot kh Samsung 160Gb GF 6800gs Tagan 380W Reszta na monitor i pudlo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...