piotrekcie Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Na grach online pojawiła się informacja, że zamierza powstać film na podstawie Deus Exa. Tragiczną wiadomością jest ta, że rolę J.C. Dentona ma zagrać Eminem. Przecież on się do tego w ogóle nie nadaje. Moim zdaniem Dentona powinien zagrać russell Crowe. A wy kogo obstawiacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Andrzeja Leppera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekcie Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Tylko że J.C był zrównoważony psychicznie i opanowany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Może Anna Maria Jopek? A tak na serio prędzej ten, no jak mu tam? Rossel Crow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 mnie russel nie pasuje, ale napewno lepszy niz eminem. Mi byc bardziej pasowal ktos pokroju brosnana. A tak poza tym, to deus ex to najlepsza gra fpp w historii swiata! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekcie Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Of corsik, że najlepsza. Czekam z utęsknieniem na drugą część. Mam nadzieję, że będzie równie dobra co pierwsza i równie klimatyczna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 no nie no dresy sie wszedzie wepchaja :( :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 jesli to prawda to bedzie to porazka. sorry wroc to bedzie PORAZKA!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrianaa_Winiecka Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Mnie podobalo sie kilka piosenek eminema do chwili kiedy nie zaczal poddawac sie wplywowi komercji ;( Nie mam nic przeciwko jego grze w tym filmie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 A jest jakaś petycja, żeby przekonać ludzi z Ion Strom żeby nie brali pod uwage tego pajaca ? Jak dla mnie gra już będzie skończona , gdy tylko usłysz e tam jego głos... Przykro się robi czytając takie rzeczy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Jesli mialo by sie to potwierdzic to prawdopodobnie zakonczyloby sie to totalna porazka. Eminem moglyby moze co najwyzej zagrac tego gostka od komputerow (nie pamietm w tej chwili jego imienia) a i to bardziej ze wzgledu na wyglad a nie umiejetnosci aktorskie. J.C. to przeciez raczej duzy bysio i kogos o podobnych rozmiarach powinni znalezc - kilku odpowiednich aktorow by sie znalazlo - w tej chwili nikt konkretny ne przychodzi mi do glowy ale juz chyba lepiej by zagral go ktorys z popularnych miesniakow niz taki wymoczek jak Eminem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...