djsaint Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Ale jaja się porobiły.... w szoku jestem jeszcze. Ja maila dostałem o nowym adresie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 nie wiem czy ktos o tym pisal... ale wyobrazie sobie jak tej marnej stronce wzrosla ilosc odwiedzin http://www.tweak.pl/ = http://www.download.net.pl/ .. nie chce mi sie przekopywac calego tematu o tym bo ide spac :P milusich snooof ;P Ke? Jak wpisuje w przegladarce tweak.pl, tudziez nawet klikam w Twojego linka, to przekierowuje mnie na purepc.pl z informacja o przenosinach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 u mnie wpisując "tweak.pl" wyświetla się info o zmiane adresu, a klikając w linka " http://www.tweak.pl/ " przekierowuje mnie na download.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Nie wiem co wy macie, ja jak wpisze tweak.pl czy forum.purepc.pl wyswietla mi sie info o zmianie adresu na purepc.pl. Najwidoczeniej macie jakiegos hajdzaka ;) btw: info na maila (o zmianie adresu) tez doszlo. Ja jednak czekam na "dalsze" wyjasnienia, np co z Liskiem...... ale juz milcze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem0o Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 umnie też wygląda to tak jak na screenie zamieszczonym powyżej... :( ale dziady, pod coolową domene tweak.pl podpiąć taki syf :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Ja jak wpisuje to laduje sie strona download.net. Nic nie przekierowuje ,zadnego info o nowym adresie... o tu mam screena dla niedowiarkow :) W kazdym razie strona nadal dziala i to chyba jest najwazniejsze ;) P.S Jak czytalem te komentarze na PCLab : PClab Rzadzi ,a Tweak to dno ze pelno tam sztywniakow itp epitety to mnie smiech ogarnial :D Ich forum to dna tyle moge powiedziec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 wiesz działy pozakomputerowe są nawet ok :-P a co do tego co jest na tweak.pl to też mam ten syf i nie ma nic o purepc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas39 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Nie wiem czy się nie doczytałem ale RSS chyba nawala albo ja mam coś nie tak... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Nie wiem czy się nie doczytałem ale RSS chyba nawala albo ja mam coś nie tak... ? U mnie to samo. Spoiler tez nie smiga.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 shit linki do FAQ nie działają itp. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Linki beda dzialac jesli zamiast tweak wpisze sie w nich purepc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Według mnie to kwestia czasu aż się wszystko unormuje ;] jednak jest żal że już nie ma adresu tweak.pl a ktoś inny jest pod nim... dowiadując się o nowym adresie od razu mnie zastanawiało znaczenie słowa pure a oznacza ono: "CZYSTY, BEZ DOMIESZKI (O WEŁNIE); CZYSTY; BIAŁY; KLAROWNY; ZWYCZAJNY; NIEWINNY (O CZŁOWIEKU); BEZGRZESZNY; DZIEWICZY; SZCZERY; ŻYWY; NIESKALANY; NIEPOKALANY" chyba nie tak źle :wink: shit linki do FAQ nie działają itp. <_< u mnie wsio OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Linki beda dzialac jesli zamiast tweak wpisze sie w nich purepc.Po 5 min. od napisania skapłem się :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Hehe dostałęm dziś o 7 rano powiadomienie na maila, że forum zminiło adres. Mam nadzieje, że dotarło do wszystkich userów i dziękuje moderatorom, że porozsyłali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLACK_MONKEY Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 a Tweak to dno ze pelno tam sztywniakow itp epitety to mnie smiech ogarnial :D Ich forum to dna tyle moge powiedziec a widzisz bo forum to taka fajna rzecz że można sobie napisać i tyle ;P, a ja mogę raczej sprecyzować iż BYŁY Tweak.pl to nie forum dla sztywniaków tylko dla bajkopisarzy i analfabetów którzy swoją głupotę oraz nieuctwo usprawiedliwiają "dyslekcją" ^^. P.S. Możesz mnie podać do sądu za to, mój prawnik czeka z nudów na pozew. P.S.2 nie jestem z PCLab'a ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Prosciej byloby Cie po prostu z forum usunac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLACK_MONKEY Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Prosciej byloby Cie po prostu z forum usunac... czyżbyś się prawdy bał ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Szymon ma problemy ze snem. Wlasnie przez ten strach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLACK_MONKEY Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Szymon ma problemy ze snem. Wlasnie przez ten strach... i widzisz tutaj masz sedno sprawy, ci którzy się znają i są długo na tym forum mają w [gluteus maximus] nowych ludzi, i boją się opóścić "gardę" żeby im "respekt" nie przepadł więc albo nalatują od razu na innych albo w ogóle [ciach!]o do powiedzenia mają , więc pozostaje im siedzenie i pisanie bajek albo robienie wersji 578 podpisu :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 czyżbyś się prawdy bał ?Idź stąd człowieku bo bredzisz już :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 i widzisz tutaj masz sedno sprawy, ci którzy się znają i są długo na tym forum mają w [gluteus maximus] nowych ludzi, i boją się opóścić "gardę" żeby im "respekt" nie przepadł więc albo nalatują od razu na innych albo w ogóle [ciach!]o do powiedzenia mają , więc pozostaje im siedzenie i pisanie bajek albo robienie wersji 578 podpisu :lol2: nawet wiem skąd jesteś :lol: a co do purepc.pl to jednak znajduję się tutaj prawdziwa "elita" polskich userów komputerowych :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas8 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Hehe dostałęm dziś o 7 rano powiadomienie na maila, że forum zminiło adres. Mam nadzieje, że dotarło do wszystkich userów i dziękuje moderatorom, że porozsyłali. oczywiscie ze dotarlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Do tych do których nie dotarł mail o zmianie forum to chyba podali inny adres mail podczas rejestracji na forum od obecnie używanego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Nie działa zmniejszanie obrazków w postach - wali duże na całą strone <_< Wyświetla też mase błędów, ale pomimo tego wszystkie linki i obrazki w poście działają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Swoją drogą chciałem jeszcze coś dorzucić: Wczesniej daty dołączenia do forum wyświetlały się tak (14 Maj 05) a teraz jest tak głupio z kreską (14-maj 05) co mnie troche denerwuje. Czy to też z winy przenosin i nowej licencji IPB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aimar Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Wczesniej daty dołączenia do forum wyświetlały się tak (14 Maj 05) a teraz jest tak głupio z kreską (14-maj 05) co mnie troche denerwuje. Czy to też z winy przenosin i nowej licencji IPB? To raczej z winy konfiguracji systemu datowania forum w ACP (Date&Time Formats). Chociaż...jeśli baza jest stara to i conf_settings powinno zostać tak jak na tweak.pl ... ...ale...może marco celowo to tak ustawił :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Kwestia konfirugacji locali na maszynie. Jak sprawy się uspokoją zaczniemy poprawiać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Witam Po wejściu w: Sprzęt i Podkręcanie> Karty Graficzne> Monitory http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=58 otwiera mi się to http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=57 (download.net.pl) W Operze i IE też. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Po wejściu w: Sprzęt i Podkręcanie> Karty Graficzne> Monitory http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=58 otwiera mi się to http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=57 (download.net.pl) W Operze i IE też. Pozdrawiam Kopiuj adres odnośnika, wklej i zmień tweak na purepc. I po problemie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Monitory są w innych komponentach. W kartach graficznych jest tylko link i dlatego nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...