jonathan Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Dalej jest sprzatane moze nie tak dokladnie jak przed 10.04 ale szybko wszystko powroci do starego stanu :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 To ja tylko dorzuce rzecz oczywista ;] Liczymy ze to co nam umknie ze smiecia Wy podrzucicie w raportach. ;] [; ;] [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 (edytowane) Aaa, wiecznie zywe 'uprzejmie donosze'... :]] Edytowane 20 Kwietnia 2006 przez xor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 hm skoro rozłam jest pewny to wracają pytania :) - jaka jest szansana ipban dla liska ? (pewnie się i tak przez pół roku nie zorientuje) - czy już można swobodnie po nim jeździc ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 forest kila zbila, co do pierwszego to mysle ze nie ma to sensu, niech widzi co 'stracil' :lol: a co do drugiego to mysle ze regulamin nie do konca na to pozwoli :wink: milo by bylo gdyby na stronie serwisu byly linki z kilkoma ostatnimi postami, tak jak to mialo miejsce wczesniej. bardzo wygodne to bylo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 hm skoro rozłam jest pewny to wracają pytania :) - jaka jest szansana ipban dla liska ? (pewnie się i tak przez pół roku nie zorientuje) - czy już można swobodnie po nim jeździc ? ;) Jak to tak? BAN'a dla sportu? Nei będzie nic takiego. Regulamin cały czas obowiązuje. Jeździć nie można po nikim. I to też jest opisane w regulaminie. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Czy działa Wam powiadamianie o nowych postach w wątkach? Bo żadne maile do mnie nie dochodzą :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Dziala ale raz na jakis czas :-| Np dzisiaj rano do mnie doszly powiadomienia z wczorajszych tematow , ktore juz dawno przegladalem i wszystkie odpowiedzi widzialem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 To ja też ponowie pytanie... Kiedy będzie działał RSS? Chyba, że już działa a ja nierozgarnięty nie wiem jaki adres wpisac :wink: Już poprawione. http://forum.purepc.pl/forum.xml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Wszedłem do podforum gry, do topiku " Czy boicie sie grac w gry..." i na gorze strony pojawiło sie: IPB WARNING [2] reset() [function.reset]: Passed variable is not an array or object (Line: 1594 of /sources/action_public/topics.php)IPB WARNING [2] Invalid argument supplied for foreach() (Line: 1596 of /sources/action_public/topics.php)IPB WARNING [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www-root/forum.purepc.pl/www/init.php:269) (Line: 469 of /sources/classes/class_display.php)IPB WARNING [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www-root/forum.purepc.pl/www/init.php:269) (Line: 470 of /sources/classes/class_display.php)IPB WARNING [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www-root/forum.purepc.pl/www/init.php:269) (Line: 471 of /sources/classes/class_display.php)IPB WARNING [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www-root/forum.purepc.pl/www/init.php:269) (Line: 475 of /sources/classes/class_display.php)IPB WARNING [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www-root/forum.purepc.pl/www/init.php:269) (Line: 477 of /sources/classes/class_display.php)IPB WARNING [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www-root/forum.purepc.pl/www/init.php:269) (Line: 478 of /sources/classes/class_display.php) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 hm skoro rozłam jest pewny to wracają pytania :) - jaka jest szansana ipban dla liska ? (pewnie się i tak przez pół roku nie zorientuje) - czy już można swobodnie po nim jeździc ? ;) Co za idiota Nie ma to jak tuman na wybiegu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Buu => ankiety cos nie dzialaja i daja taki efekt rxg => poczytaj o obrazaniu innych ludzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Co za idiota Nie ma to jak tuman na wybiegu :evil: Przecież wyraźnie napisałem, że jeździć nie można po nikim. Masz problemy w czytaniu ze zrozumieniem? No to potrenuj trochę. Masz na to dwa tygodnie. Otrzymujesz regulaminową nagrodę za występy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Czy działa Wam powiadamianie o nowych postach w wątkach? Bo żadne maile do mnie nie dochodzą :(Ponawiam pytanie! Czy coś nie tak z forum w tej materii? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Ponawiam pytanie! Czy coś nie tak z forum w tej materii? dziala, choc z 5-10 min poslizgiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 dziala, choc z 5-10 min poslizgiemHeh, to u mnie ten poślizg jest od rana ... :( Nic nie dostaję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Buu => ankiety cos nie dzialaja i daja taki efekt rxg => poczytaj o obrazaniu innych ludzi... AAA no rzeczywiscie, cos o tym bylo. Stare sie "rozchodza" a nowe dzialaja dobrze. Dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Czy działa Wam powiadamianie o nowych postach w wątkach? Bo żadne maile do mnie nie dochodzą icon_sad2.gif Ja caly dzien czekam i nic.....Przyzwyczailem sie do takiego przegladania purepc.pl.... Wiecie moze kiedy juz bedzie wszystko ok?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 czekaj cierpliwie, niektorzy pracuja i to duzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Proponuje utworzyć zupełnie nowe forum. Każdy z użytkowników ma za zadanie przepisanie swoich postów od nowa. Wtedy całość pozostanie nie zmieniona pod względem treści, a w zasadzie będzie własnością pana W czy pana P, nieważne. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Proponuje utworzyć zupełnie nowe forum. Każdy z użytkowników ma za zadanie przepisanie swoich postów od nowa. Wtedy całość pozostanie nie zmieniona pod względem treści, a w zasadzie będzie własnością pana W czy pana P, nieważne. :D Sorry, ale jakos nie chce mi sie "przepisywać" ponad 2k postów :lol: Poza tym narazie wszystko rozwija się w dobrym kierunku, więc nie wiem skąd ten pomysł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 (edytowane) To juz lepszym pomyslem jest wyslanie do kazdego uzytkownika maila z linkiem "wyrazam zgode na przeniesienie moich postow na forum purepc". Link ten by dodawal nasz nick do listy uzytkownikow, ktorzy nie maja nic przeciwko temu by ich dotychczasowa "tworczosc" byla na nowym forum ;) Edytowane 21 Kwietnia 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 kazik2000 2k to pikus przy glownych dyskutantach ;] [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Kiedyś byłem postfuckerem, teraz mi się nie chce... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 To juz lepszym pomyslem jest wyslanie do kazdego uzytkownika maila z linkiem "wyrazam zgode na przeniesienie moich postow na forum purepc". Link ten by dodawal nasz nick do listy uzytkownikow, ktorzy nie maja nic przeciwko temu by ich dotychczasowa "tworczosc" byla na nowym forum ;) Ja jeszcze proponuje dodać klausure o usunięciu ich z bazy danych forum Pana L. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Wszedłem do podforum gry, do topiku " Czy boicie sie grac w gry..." i na gorze strony pojawiło sie: IPB WARNING [2] reset() [function.reset]: Passed variable is not an array or object (Line: 1594 of /sources/action_public/topics.php)IPB WARNING [2] Invalid argument supplied for foreach() (Line: 1596 of /sources/action_public/topics.php) /sources/classes/class_display.php) Przed paroma minutami mialem to samo ale na glownej stronie. Rano tez to sie pojawilo. Poza tym znikaja czasem ikonki (te przy topicach) a na ich miejsce pojawia sie napis <{B_HOT1}> czy cos podobnego. P.S Sorry ze robie OT ale chcialbym wiedziec (jesli mozna) za co zostal zbanowany hydro2 i na jak dlugo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 1) Stare ankiety się wykrzaczyły (było) 2) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=197789 (szukanie nie boli :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 P.S Sorry ze robie OT ale chcialbym wiedziec (jesli mozna) za co zostal zbanowany hydro2 i na jak dlugo?"Dobił" do 100%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 kazik ty mial bys jakies 2k postow, ja 5k a taki Kaeres 13k :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Hmm, ale sytuacja gdy beda 2 bazy i na nich rozne fora oparte jest dziwna. Zakladajac ze zdecydowana wiekszosc zostanie tu, to mozliwe (bo tez nie wiadomo jak to bedzie) ze forum w nowym serwisie tweak bedzie oparte na tej bazie sprzed rozlamu. Cyrk. Jak sie ma dostep do konta to np mozna pokasowac swoje posty z ktoregos z forow (tego chyba nie zabrania regulamin), albo wyedytowac pusta trescia. Moga niezle jaja sie porobic jak ktos wpadnie na taki pomysl (na jednym albo na drugim forum). :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...