SGJ Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 U mnie działa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Odnosze wrażenie że forum strasznie muli, od kąd je przeglądam (14:00), to ślimaczy sie strasznie, przeważnie adres paged.googlesyndicate... I mediainter czy jakoś tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 U mnie chodzi normalnie... ale demonem szybkości nie jest!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 IPB WARNING [2] fread(): Length parameter must be greater than 0. (Line: 330 of /sources/classes/class_display.php) U mnie taki komunikat sie pojawia co jakis czas. Nie wiem od czego to jest przyczyna.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 IPB WARNING [2] fread(): Length parameter must be greater than 0. (Line: 330 of /sources/classes/class_display.php) U mnie taki komunikat sie pojawia co jakis czas. Nie wiem od czego to jest przyczyna.. Mam tak samo i nie wiem OCB :blink: Może ktoś powie czego jest to przyczyną <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 IPB WARNING [2] fread(): Length parameter must be greater than 0. (Line: 330 of /sources/classes/class_display.php) U mnie taki komunikat sie pojawia co jakis czas. Nie wiem od czego to jest przyczyna.. To jest komunikat w momencie gdy system cacheowania niektórych elementów forum jest w trakcie zapisu do pliku tymczasowego. Nie powinien się pojawiać dłużej niż przez jakieś 0,5 sekundy raz na 5 minut ;) Co do spoilera - faktycznie w edytorze przycisk przestał działać - postaram się poprawić asap ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 To jest komunikat w momencie gdy system cacheowania niektórych elementów forum jest w trakcie zapisu do pliku tymczasowego. Nie powinien się pojawiać dłużej niż przez jakieś 0,5 sekundy raz na 5 minut ;) To czemu go w nocy widzialem przez ~godzinę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Oj sgj, Ty to zawsze szukasz dziury w całym ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Wlasnie zostalem poczestowany ladnym bialym ekranem IPS Driver Error. Z istotnych komunikatow: IPB WARNING [2] mysql_connect(): Too many connections (Line: 131 of /ips_kernel/class_db_mysql.php) SQL error: Too many connections SQL error code: Date: Tuesday 21st of March 2006 05:51:36 PM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 (edytowane) To jest komunikat w momencie gdy system cacheowania niektórych elementów forum jest w trakcie zapisu do pliku tymczasowego. Nie powinien się pojawiać dłużej niż przez jakieś 0,5 sekundy raz na 5 minut ;) Co do spoilera - faktycznie w edytorze przycisk przestał działać - postaram się poprawić asap ;) Oki rozumiem. Już u mnie działa wszystko ok. To czemu go w nocy widzialem przez ~godzinę? A Ja od 8.30 do 11.00 Oj sgj, Ty to zawsze szukasz dziury w całym ;] Fipa Już dwóch szuka dziury w całym ;) EDIT: Costi też tak miałem jakieś 10 minut temu <_< Czyżby coś z Forum nie tak?? Edytowane 21 Marca 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 "-1". Ty to zawsze masz jakieś problemy Heat:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 a u mnie wszystko idealnie :> macie słabe kompy ;] tzn. zasilacze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 To czemu go w nocy widzialem przez ~godzinę? To by zapewne znaczyło, że mój cudowny home-made-brand-new-original cache system pisany w języku prawdziwych twardzieli czyli jako skrypt powłoki się posypał co w sumie nie jest niczym dziwnym biorąc pod uwagę, że: a) nie umiem pisać skryptów powłoki a różnice między bashem a tcsh mnie czasami przerażają ;) B) pisany był dosyć dosłownie na kolanie w pare minut ;) [kolano było obciążone ponadczasową maszyną do pisania marki Compaq zasuwającą z prędkością nie przekraczającą 75 MHz ;) ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 IPB WARNING [2] fread(): Length parameter must be greater than 0. (Line: 330 of /sources/classes/class_display.php)Naprawiaj, naprawiaj... chociaż się muszę przyznać że mam słaby zasilacz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 To by zapewne znaczyło, że mój cudowny home-made-brand-new-original cache system pisany w języku prawdziwych twardzieli czyli jako skrypt powłoki się posypał co w sumie nie jest niczym dziwnym biorąc pod uwagę, że: a) nie umiem pisać skryptów powłoki a różnice między bashem a tcsh mnie czasami przerażają ;) B) pisany był dosyć dosłownie na kolanie w pare minut ;) [kolano było obciążone ponadczasową maszyną do pisania marki Compaq zasuwającą z prędkością nie przekraczającą 75 MHz ;) ] czyli po polskiemu mówiąc ;) to na kiedy bedzie naprawione :> ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 IPB WARNING [2] fread(): Length parameter must be greater than 0. (Line: 330 of /sources/classes/class_display.php)Naprawiaj, naprawiaj... chociaż się muszę przyznać że mam słaby zasilacz ;) Mam dokładnie to samo. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 chyba znalazłem winowajce ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 U mnie jest już OK. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 2.1.5 ... English ;] Nie to, że to coś przeszkadza ... ale kiedy będzie i czy będzie PL ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 2.1.5 ... English ;] Nie to, że to coś przeszkadza ... ale kiedy będzie i czy będzie PL ? :>Nie łapie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 hmmm. Własnie zauwazyłem cos. Jezyk na liscie pokazywalo "English", ale forum było w pl. Zmienilem na polski, zadnej zmiany. Po ponownej zmianie na english juz jest po angielsku. Na drugim koncie to samo. Domyslnie wybrany english, dający pl. Dopiero po zmianie działa jak powinien. >> desert. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Nie łapie... No już ok ... przez chwile miałem nie "Zalogowany jako:" tylko "Login as:" albo nie "Panel kontrolny" ale "Control Panel" nie "Łącz posty" tylko "Merge Posts" itp :> po wylogowaniu i zalogowaniu jest OK ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Ciekawe. Kolejny bug z serii: znajdź w której linijce nie Twojego kodu jest problem. Do przeszukania xxx tysięcy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Jak już grzebiecie w ustawieniach forum, to czy moglibyście zegarek przestawić? Bo śpieszy o 5 min. Nie przeszkadza to zbytnio, ale śmiesznie wygląda jak czytam posty z przyszłości :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Było o tym ;) Forum jest o podkręcaniu to i zegar podkręcili ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 (edytowane) Było o tym ;) Forum jest o podkręcaniu to i zegar podkręcili ;] Bardzo zabawne <_< ... Hmm a u mnie zegar chodzi idealnie. :blink: Dziwna sprawa. EDIT : Efyr a może masz źle ustawiony zegar w systemie :> ? Edytowane 23 Marca 2006 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Efyr a może masz źle ustawiony zegar w systemie :> ?Zegar mam zsynchronizowany z tym z netu. Więc chyba raczej dobrze chodzi. Synchronizowałem wielokrotnie, na innych kompach też było przesunięcie. Ale może wokół mnie panuje dziura czasoprzestrzanna i widze Wasze posty zanim je napiszecie :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Od wczoraj mam problemy z działaniem forum i strony głównej Tweak.pl. FF i Opera pokazują komunikat, że nie mogą znaleźć serwera Tweak.pl itd. Np. dzisiaj od 22.30 do 23.00 nie mogłem wejść. Tylko ja tak mam, czy ktos jeszcze zauważył takie problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Ja miałem dziś taki problem do południa. Ale takie rpzerwy wychodzą na dobre czasem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...