Spinacz Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Dzis kupilem karte Galaxy 6600GT i czekam na zamowionego Tagana 380W. Narazie chcialbym podpiac ta karte pod mojego Megabajta 350W. Co sie moze stac jesli zasilacz nie wytrzyma ? Moze stac sie cos z karta ? I jeszcze mam pytanko bo na tej karcie galaxy mam wejscie na zasilanie to mam je normalnie podpiac do zasilania np od dysku twardego tak? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziu Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Nie polecam próbować! :mur: Miałem kiedyś ten shit. Zasilał całkiem dobry komputer (jak na środek 2003 roku - próby podkręcania też były :wink: ), po roku został wymieniony. Osobie, która go kupiła, zmarł po dwóch miesiącach - na szczęście nie zabrał sprzętu ze sobą. :? W tamtej konfiguracji nie było GF6600GT. :wink: Wtyczka od dysku twardego jak najbardziej pasuje do gniazda w karcie graficznej. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinacz Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 No to bede czekal :) a musze podlaczac ta wtyczke do karty ? po co ona jest wogole ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziu Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 (edytowane) Musisz ją podłączyć. Moc pobierana przez GF6600GT przekracza możliwości portu AGP. A jak wtyczki nie podłączysz to rozlegnie się wściekły pisk. :wink: Edytowane 10 Marca 2006 przez Koziu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinacz Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 ok dzieki Koziu : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Nastąpi detonacja, niestety nie wiem czego prędzej. Zasiłki czy reszty kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-cinek- Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 poczekaj lepiej na tego tagana :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinacz Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 OK Benito napewno poczekam na Tagana :) nie chce sobie spalic kompa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinacz Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 (edytowane) Czekam i czekam i niemoge go dostac:( a karta lezy i niemoge jej podpiac co za boooool :(((( Moze jakas inna alternatywa ? cos zamiast Tagana? jak Tagan nie ma sobie rownych w tej cenie no to chyba kupie go w innym sklepie po drozszej cenie:( a mozecie mi jeszcze powiedziec czym roznia sie Tagan 380-U01 v1 od v2 i v3 ?? bo nie wiem : ( pozdrawiam PS. http://tiny.pl/mkjt mam taka plyte glowna. teraz mam tego kiepskiego megabajta i tam gdzie zaznaczylem idzie dodatkowa wtyczka od zasilacza. Przypuszczam ze ten Tagan tez ma taka wtyczke? tak ?:) Edytowane 15 Marca 2006 przez Spinacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinacz Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 pomoze ktos ? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 kazdy nowszy zasilacz ma taka wtyczke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinacz Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 ok dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirkirst Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Nie wkładaj 6600Gt bo sie może spalić!! Ja też miałem go kiedyś i jak włożyłem to na lini 12V miałem 12.8V i ciągle restarty kompa. Dobrze się sie karta ani nic nie spaliło . Wywaliłem go zaraz jak to zobaczyłem. Teraz myślałem, że będzie ok. ale 2x6600gt i 2GB ramu i opek@2.9GHz chyba zabardzo mordują mojego chiefteca 420. Bo jak gram w F.E.A.R i w tle pracuje smartguardian to w monencie jak zrzuce gre (ALT+TAB) to napięcie jest 11.5v i zaraz rośnie na 11.77v . Niestety czas tagana480. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinacz Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Nie wkladam ale niemoge sie doczekac tego Tagana :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...