QbaS Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Posiadam karte prolink sa na niej 2 zworki wie ktos moze do czego sluza?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 przestaw a sie przekonasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Posiadam karte prolink sa na niej 2 zworki wie ktos moze do czego sluza?? a jakos są opisane?? szukałes w instrukcji?? Masz grafe na gwarancji to najlepszy moment aby to sprawdzić, potem będzie ból... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 niestety gwarancja juz minela a i tak by nie uznali bo przerobilem chlodzenie na grafie probowalem przestawiac i nie wiedze zadnej roznicy ale dojezdzalem tylko do biosu moze sluza do zmiany na piecia na gpu i mem sa opiasane jako j1 ij2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Masz TV-Outa? Bo ja mam i u mnie zworki są do ustawiania PAL/SECAM/NTSC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 dzieki mam to pewnie od tego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 To na 100% przełącznik Pal/Secam - Ntsc. Wiem, bo miałem Prolinka z TV OUT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...