DonCorleone91 Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Witam! Otóż rozważam kupno jednego z w/w procesorów. Jestem graczem i bardzo lubię grać w gry więc zależy mi na wydajności w grach oraz na dobrym OC. Zastanawiam się nad takimi rozwiązaniami: Athlon: http://www.allegro.pl/item89052601__athlon..._promocja_.html Sempron: http://www.allegro.pl/item91055516_gigabyt...owa_krakow.html http://www.allegro.pl/item91017983_plyta_g..._3000_s939.html Jaki procek mi polecacie?? Jaki zestaw się najbardziej nada do gier?? Dzięki za pomoc i pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cael Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Co do proca to zdecydowanie sempron 3000+, co do plyty tej plyty to niewiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogaj Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 ja wybrałbym Semprona na 939 tylko nie wiem czy ta mobo jest w porzadku ja kupiłem osobno sempka i osobno Asrock DUal Sata II i chodzi pięknie i niezle się kręci poza tym na 939 bedziesz mogl za jakis czas dokupic cos mocniejszego pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleone91 Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Co do płyty to słyszałem że na płytach głównych Gigabyte`a można podnosić napięcie i wogóle jest bardzo dobra. A jak te poszczególne procki kręcą się z reguły?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 dokładnie - bierz Semprona 939 omijaj płyty GB najlepiej bierz AsRocka 939Dual SATA2 lub DFI Infinity z tym pierwszym często można spotkać Sempki w zestawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleone91 Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 (edytowane) Powiem Wam że się jeszcze nie spotkałem z takim zestawem...jeśli ktoś z Was by wiedział gdzie takowy mógłbym znaleźć to niech poda link. Dzięki!! ;) Edytowane 10 Marca 2006 przez DonCorleone91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cael Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Zestawu asrocka z sempem raczej nie spotkasz.Ciezko teraz dostac samego semprona 3000+, najczesciej sa sprzedawane w komplecie z plyta tak jak na allegro i np. w kumputroniku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleone91 Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 No więc właśnie rozważam kupno tego procka z którąś z płyt Gigabyte`a. Wogóle to jaka grafa do tego zestawu za 400zł...?? Bo ja myśle o GeForce 6600 i też od Gigabyte ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 (edytowane) Za 420-450 zl sa juz 6600 ge/gt moze warto doplacic troche ? Lub poczekaj na 7600 gs. 7600 gt jest juz po 760 zl w polskich sklepach :P a premiera miala miejsce dopiero wczoraj, wiec po kilku tygodniach cena za gt bedzie oscylowala w granicy 650 zl, a za gs'a pewnie 500 zl z groszem :] Edytowane 10 Marca 2006 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 [ciach!]a, zakładałeś już tematy, dostawałeś odpowiedzi, czego jeszcze oczekujesz, nie możesz odkopać tamtych tematów i tam pisać, albo poczytać na forum?? :evil: 6600ge jest dobrą kartą w tej cenie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleone91 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) Witam! Chciałem dodać żebyście nie sugerowali się tym żeby brać na s.939 bo będe mógł w przyszłości wymienić...Chcę żeby procek spokojnie starczył mi na 2-3 lata, żeby ładnie ciągnął gry i nie mam zamiaru się później bawić w wymiane procka tylko od razu kupie całą puszkę ;) Edytowane 11 Marca 2006 przez DonCorleone91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...