Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Czlowieku to jest wersja testowa procka! i co ty chcesz zeby sie krecila na 3000mhz???? Facet wyluzuj. A co do wersji testowych to Intel kiedy chyba wypuscil P4 lub Cela z 800mz! niech mnie ktos poprawi jesli sie myle Trinti bedzie wiedzial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Czlowieku to jest wersja testowa procka! i co ty chcesz zeby sie krecila na 3000mhz???? Facet wyluzuj. A co do wersji testowych to Intel kiedy chyba wypuscil P4 lub Cela z 800mz! niech mnie ktos poprawi jesli sie myle Trinti bedzie wiedzial Pentium 4 1.6A to jest wersja testowa??? 8O :?: 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Czlowieku to jest wersja testowa procka! i co ty chcesz zeby sie krecila na 3000mhz???? Facet wyluzuj. A co do wersji testowych to Intel kiedy chyba wypuscil P4 lub Cela z 800mz! niech mnie ktos poprawi jesli sie myle Trinti bedzie wiedzial Pentium 4 1.6A to jest wersja testowa??? 8O :?: 8O Ja mysle, ze mial na uwadze tego AMD z dziwnym wygladem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 ja myślę że tu na wygląd to nie ma co patrzeć, bo tutaj widzę takiego athlona a gdize indziej widziałem zielonego i z obudowie odprowadzającej ciepło, (takie jak tulipan tylko że mniejsze, gdzieś 2 na 2 cm) no i tam pisali o licznych nowościach jak mamy dyskutować to o wypuszczonych prockach, a nie o procach które jeszcze oficjalnie nie wyszły a co do wyglądu jeszcze to co z tego że mój jest załóżmy zielony a twój czerowony, mój jest taki a twój jest taki liczy się wydajności no i oczywiście o/c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 ja myślę że tu na wygląd to nie ma co patrzeć, bo tutaj widzę takiego athlona a gdize indziej widziałem zielonego i z obudowie odprowadzającej ciepło, (takie jak tulipan tylko że mniejsze, gdzieś 2 na 2 cm) no i tam pisali o licznych nowościach jak mamy dyskutować to o wypuszczonych prockach, a nie o procach które jeszcze oficjalnie nie wyszły a co do wyglądu jeszcze to co z tego że mój jest załóżmy zielony a twój czerowony, mój jest taki a twój jest taki liczy się wydajności no i oczywiście o/c a nie masz czasem na mysli hammera << z ta obudowa.. bo na XP 0,13 czegos takiego nie ma byc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Jeżeli te nowe prockik AMD będą działały tak jak wyglądają to ja dziękuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Amd czy Intel...Odwieczna rywalizacja 8) Ja mam 2 z czego 1 w naprawie :cry: bo mi sie potlukla k.graf :cry: Wydajnosc wsio SPOX!!! :P Wszystko DoBrZe I nie mam wiecej sugestii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Amd czy Intel...Odwieczna rywalizacja 8) Ja mam 2 z czego 1 w naprawie :cry: bo mi sie potlukla k.graf :cry: Wydajnosc wsio SPOX!!! :P Wszystko DoBrZe I nie mam wiecej sugestii Napisz prosze jakie masz sprzeciory i jak sie zachowuja poszczegolne z nich w testach. Nigdzie nie moge znalezc tego w Twoim profilu ani na stronie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...