MicJes Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Nie wiecie jak dlugo beda sprzedawac jeszCze te karty co w temacie z AGPx4?? Bo jak sie dowiaduje to juz tylko AGPx8 sa. I czy jest jakas perspektywa ze bada jeszcze z AGPx4(sa tansze)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 ale czy warto kupowac GF4Tsi i inne??? Przecież wszyscy na forum wałkują że lepszy bedzie Radek 8500 choćby LE!!! Będzie w takiej samej cenie a na pewno lepszy pod wzgledem podkręcania. A co do GF4 na AGPx4 to jeszcze troszke posiedzą na hurtowniach..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 ale czy warto kupowac GF4Tsi i inne??? Przecież wszyscy na forum wałkują że lepszy bedzie Radek 8500 choćby LE!!! Będzie w takiej samej cenie a na pewno lepszy pod wzgledem podkręcania. A co do GF4 na AGPx4 to jeszcze troszke posiedzą na hurtowniach..... Co ty mówisz ?? 8O Nie wiem gdzie to wyczytałeś. Napewno R8500 nie jest wydajniejszy od GF4 4200, a jeśli chodzi o OC to GF4 4200 kręcą się b. dobrze, napewno nie gorzej niż R8500. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Nie wiecie jak dlugo beda sprzedawac jeszCze te karty co w temacie z AGPx4?? Bo jak sie dowiaduje to juz tylko AGPx8 sa. I czy jest jakas perspektywa ze bada jeszcze z AGPx4(sa tansze)?z tym tansze, to niedlugo bedzie nieprawda. drozeja je....e z dnia na dzien. co dostawa, to drozsze. jak kupowac gf4ti na agpx4 to ostatni dzwonek :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Haha r8500 lepszy od gf4ti4200, w dodatku LE :D:D:D - please dont make me splash you :D A sprzedawac je beda do wyczerpania zapasow poniewaz juz ich nie produkuja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 ale czy warto kupowac GF4Tsi i inne??? Przecież wszyscy na forum wałkują że lepszy bedzie Radek 8500 choćby LE!!! Będzie w takiej samej cenie a na pewno lepszy pod wzgledem podkręcania. A co do GF4 na AGPx4 to jeszcze troszke posiedzą na hurtowniach..... widać że trzeba temat dalej wałkować bo nie wszyscy nadal wiedzą wiedzą że ti 4200 jest wydajniejszy od R 8500 :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Pretorian albo sie pomyliles albo tez jestes w wielkim bledzie ??? Mam nadzieje, ze to Twoje "nie" przed "jest" bylo czystym przypadkiem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Pretorian albo sie pomyliles albo tez jestes w wielkim bledzie ??? Mam nadzieje, ze to Twoje "nie" przed "jest" bylo czystym przypadkiem :P hehe dobrze że mnie poprawiłeś, oczywiście pomyłka :D juz poprawiam, miałem ciężką noc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 To zescie mnie zmartwili, ze co dostawa to te z agp x4 coraz drozsze. Dostawa do www.esc.pl bedzie we wtorek, i mam nadzieje, ze MSI GF4 TI4200 VIVO 64MB bedzie dalej po 699pln. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 To zescie mnie zmartwili, ze co dostawa to te z agp x4 coraz drozsze. Dostawa do www.esc.pl bedzie we wtorek, i mam nadzieje, ze MSI GF4 TI4200 VIVO 64MB bedzie dalej po 699pln.podobno w hurcie poszly w gore o 50zl. wiec w sklepach min. 750zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 ale czy warto kupowac GF4Tsi i inne??? Przecież wszyscy na forum wałkują że lepszy bedzie Radek 8500 choćby LE!!! Będzie w takiej samej cenie a na pewno lepszy pod wzgledem podkręcania. A co do GF4 na AGPx4 to jeszcze troszke posiedzą na hurtowniach..... 8O 8O 8O 8O lepszy 8500le - zastanow sie co piszesz cieciu (bo inaczej nie mozna powiedziec) to ciekawe ze podkrecony radoslaw 8500 jest szybszy od ti4200 kreconego na ti4600 lol dla ciebie sory ze sie unioslem ale nie moge ... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 ale czy warto kupowac GF4Tsi i inne??? Przecież wszyscy na forum wałkują że lepszy bedzie Radek 8500 choćby LE!!! Będzie w takiej samej cenie a na pewno lepszy pod wzgledem podkręcania. A co do GF4 na AGPx4 to jeszcze troszke posiedzą na hurtowniach..... Chyba chodzilo ci o porownanie do GF3Ti 200/500 :!: GF4Ti to juz zupelnie inna bajka. W wydajnosci i podkrecaniu daleko odstawia Radeona 8500 (szczegolnie LE)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 ale czy warto kupowac GF4Tsi i inne??? Przecież wszyscy na forum wałkują że lepszy bedzie Radek 8500 choćby LE!!! Będzie w takiej samej cenie a na pewno lepszy pod wzgledem podkręcania. A co do GF4 na AGPx4 to jeszcze troszke posiedzą na hurtowniach..... 8O 8O 8O 8O lepszy 8500le - zastanow sie co piszesz cieciu (bo inaczej nie mozna powiedziec) to ciekawe ze podkrecony radoslaw 8500 jest szybszy od ti4200 kreconego na ti4600 lol dla ciebie sory ze sie unioslem ale nie moge ... :P genghiskhan moze najpierw przeczytasz dokladnie so Sheep napisal bo ja tam nie widze wzmianki o lepszej wydajnosci tylko o podkrecaniu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 ale czy warto kupowac GF4Tsi i inne??? Przecież wszyscy na forum wałkują że lepszy bedzie Radek 8500 choćby LE!!! Będzie w takiej samej cenie a na pewno lepszy pod wzgledem podkręcania. A co do GF4 na AGPx4 to jeszcze troszke posiedzą na hurtowniach..... 8O 8O 8O 8O lepszy 8500le - zastanow sie co piszesz cieciu (bo inaczej nie mozna powiedziec) to ciekawe ze podkrecony radoslaw 8500 jest szybszy od ti4200 kreconego na ti4600 lol dla ciebie sory ze sie unioslem ale nie moge ... :P genghiskhan moze najpierw przeczytasz dokladnie so Sheep napisal bo ja tam nie widze wzmianki o lepszej wydajnosci tylko o podkrecaniu :P czepiasz sie szczegolow czemu na mnie najechales a nie na innych ktorzy pisali tak samo ?!?!?! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ko5ma Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 ale czy warto kupowac GF4Tsi i inne??? Przecież wszyscy na forum wałkują że lepszy bedzie Radek 8500 choćby LE!!! Będzie w takiej samej cenie a na pewno lepszy pod wzgledem podkręcania. A co do GF4 na AGPx4 to jeszcze troszke posiedzą na hurtowniach..... 8O 8O 8O 8O lepszy 8500le - zastanow sie co piszesz cieciu (bo inaczej nie mozna powiedziec) to ciekawe ze podkrecony radoslaw 8500 jest szybszy od ti4200 kreconego na ti4600 lol dla ciebie sory ze sie unioslem ale nie moge ... :P genghiskhan moze najpierw przeczytasz dokladnie so Sheep napisal bo ja tam nie widze wzmianki o lepszej wydajnosci tylko o podkrecaniu :P A co za różnica - przecież R8500 ANI nie są wydajniejsze, ANI się lepiej nie podkręcają... Tak czy inaczej Sheep plecie farmazony :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 ale czy warto kupowac GF4Tsi i inne??? Przecież wszyscy na forum wałkują że lepszy bedzie Radek 8500 choćby LE!!! Będzie w takiej samej cenie a na pewno lepszy pod wzgledem podkręcania. A co do GF4 na AGPx4 to jeszcze troszke posiedzą na hurtowniach..... 8O 8O 8O 8O lepszy 8500le - zastanow sie co piszesz cieciu (bo inaczej nie mozna powiedziec) to ciekawe ze podkrecony radoslaw 8500 jest szybszy od ti4200 kreconego na ti4600 lol dla ciebie sory ze sie unioslem ale nie moge ... :P genghiskhan moze najpierw przeczytasz dokladnie so Sheep napisal bo ja tam nie widze wzmianki o lepszej wydajnosci tylko o podkrecaniu :P A co za różnica - przecież R8500 ANI nie są wydajniejsze, ANI się lepiej nie podkręcają... Tak czy inaczej Sheep plecie farmazony :)no dokladnie sranie w banie bedzie wiosna ( czy jak to tam sie mowi :P ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 To zescie mnie zmartwili, ze co dostawa to te z agp x4 coraz drozsze. Dostawa do www.esc.pl bedzie we wtorek, i mam nadzieje, ze MSI GF4 TI4200 VIVO 64MB bedzie dalej po 699pln.podobno w hurcie poszly w gore o 50zl. wiec w sklepach min. 750zl To kurde zle. Nie mam tyle kasy, by se dozbierac. Juz i tak 230pln pozyczylem. ^%$#&$#^%$ !!! :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Ostatnio strałem się z kolesiem o podobnym konfigu ale z Radkiem 8500 LE. Ludzie! co to za bajki o lepszym obrazie? Wszystko tak samo tylko że mój MIŚ był szybszy. Kolo sam to przyznał, ale nie płakał bardzo bo za kilka chwil zastrzelił mnie w UT 2003. Nie ma co się jarać paroma klatkami więcej. Ma być widać! Ładnie widać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Tak sie składa ze ta karta GF4 TI4200 VIVO 64MB kosztuje 706 zeta brutto w hurcie w Actionie i niestety nie mają jej od 1,5 miesiąca przez co znudziło mi sie czekac i biore creativa(którego i tak tłucze msi) a jest 40 zeta tanszy pozdro spider Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 biore creativa(którego i tak tłucze msi) Co to? Watek jak najglupszych odpowiedzi :?: :!: Najpierw bzdury o 8500le (ze niby szybsze 8O :lol: ) a teraz jeszcze sie dowiaduje od kolegi pajaka szescrazycztery, ze niby msi gorsze od creativa... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Nie wiecie jak dlugo beda sprzedawac jeszCze te karty co w temacie z AGPx4?? Bo jak sie dowiaduje to juz tylko AGPx8 sa. I czy jest jakas perspektywa ze bada jeszcze z AGPx4(sa tansze)? mogę ci mojego Gainwarda pchnąć za jakieś 550 zł kręci się na 320/570 ma jeszcze 3 lata gwarancji :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 no to cos slabiutko sie kreci... ;) ja bym szczerze mowiac sobie wzial, ale taniej, i wiecej info... adam_skc@interia.pl i odrazu jakcos, to mojego Gf3 ti200 moge sprzedac... kreci sie bosko :D:Dno to cos slabiutko sie kreci... ;) ja bym szczerze mowiac sobie wzial, ale taniej, i wiecej info... adam_skc@interia.pl i odrazu jakcos, to mojego Gf3 ti200 moge sprzedac... kreci sie bosko :D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 to mojego Gf3 ti200 moge sprzedac... kreci sie bosko :D:D scibi-tu byłbym ostrozniejszy-bosko to krecił sie mój stary gainward 270/570!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 lepszy 8500le - zastanow sie co piszesz cieciu Ty mi na nerwy działasz :evil: . Gosc mogl sie pomylic, zreszta nawet to to jest wolny kraj i jezeli ma taka ochote to moze pisac, ze jest szybszy radeok od GF4. A ty nie musisz goscia wyzywac, tylko dlatego, ze nie podoba ci sie jego zdanie. Az czuc smrod nvidii od ciebie :twisted: . Ale jesli lubisz byc wykorzystywany przez nv twoja sprawa, bo za rok to i na radku i na GF4 sobie w nic na max detalach nie pograsz. Dlatego wydawanie 200zł wiecej tylko dla 10% FPS w stosunku do Radka to moim skromnym zdaniem glupota. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 biore creativa(którego i tak tłucze msi) Co to? Watek jak najglupszych odpowiedzi :?: :!: Najpierw bzdury o 8500le (ze niby szybsze 8O :lol: ) a teraz jeszcze sie dowiaduje od kolegi pajaka szescrazycztery, ze niby msi gorsze od creativa... :lol: ten cytat oznacza, ze karty creativa robi msi. czytaj uwazniej. pozdrawiam :wink: BTW nie wszystkie karty creativa, co do tego, czy gf4 to bym poszukal wiecej info. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ko5ma Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 To zescie mnie zmartwili, ze co dostawa to te z agp x4 coraz drozsze. Dostawa do www.esc.pl bedzie we wtorek, i mam nadzieje, ze MSI GF4 TI4200 VIVO 64MB bedzie dalej po 699pln.W Komputroniku mają Asusy za 699, taktowane 250/550 (czyli pamiątki muszą chyba być 3.6). Myślę że spokojnie by mogło być zamiast MSI :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 hej! może ktos chce nabyć mojego miesięcznego msi 4200? koniecznie muszę zakupić r9700. sprzedam za jedyne 880zł... e-mail: awew1@wp.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 ten cytat oznacza, ze karty creativa robi msi. czytaj uwazniej. pozdrawiam BTW nie wszystkie karty creativa, co do tego, czy gf4 to bym poszukal wiecej info. Fakt, przepraszam :oops: Troszke zaspany bylem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 hej! może ktos chce nabyć mojego miesięcznego msi 4200? koniecznie muszę zakupić r9700. sprzedam za jedyne 880zł... e-mail: awew1@wp.pl O stary zaporowa cena. Za tyle to sprzedaja zmodowane Radki 9500@9700 :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 lepszy 8500le - zastanow sie co piszesz cieciu Ty mi na nerwy działasz :evil: . Gosc mogl sie pomylic, zreszta nawet to to jest wolny kraj i jezeli ma taka ochote to moze pisac, ze jest szybszy radeok od GF4. A ty nie musisz goscia wyzywac, tylko dlatego, ze nie podoba ci sie jego zdanie. Az czuc smrod nvidii od ciebie :twisted: . Ale jesli lubisz byc wykorzystywany przez nv twoja sprawa, bo za rok to i na radku i na GF4 sobie w nic na max detalach nie pograsz. Dlatego wydawanie 200zł wiecej tylko dla 10% FPS w stosunku do Radka to moim skromnym zdaniem glupota. rownie dobrze moge powiedziec ze od ciebie ATI zalatuje swojski swąd -ale tu nie o to chodzi... ktos tam pisal ze MSI niby gorsze od CREATIVe - bo bo moim zdaniem jest gorsze i drozsze :P a co do ciebie to skoro to jest wolny kraj moge sobie pozwolic na powiedzenie na kogos CIECIU bo z moich ust a raczej palcow brzmi to jak lama i tyle nic obrazliwego - jak ci sie to nie podoba to twoj problem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...