Skocz do zawartości
MicJes

Geforce 4 TI 4200

Rekomendowane odpowiedzi

Własnie Drak_2002 czytaj uwazniej zanim cos napiszesz nie twierdziłem ze jest msi gorsze tylko ze robi karty dla creativa oglądałem tą kartę creativa z bliska ten sam laminat wiatrak co na msi te same pamięci hynix 3,6ns a zeby jeszcze było smieszniej na opakowce kabelka s-video vidnieje naklejka z numerem seryjnym i pod nim napis MSI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lepszy 8500le - zastanow sie co piszesz cieciu

Ty mi na nerwy działasz :evil: . Gosc mogl sie pomylic, zreszta nawet to to jest wolny kraj i jezeli ma taka ochote to moze pisac, ze jest szybszy radeok od GF4. A ty nie musisz goscia wyzywac, tylko dlatego, ze nie podoba ci sie jego zdanie. Az czuc smrod nvidii od ciebie :twisted: . Ale jesli lubisz byc wykorzystywany przez nv twoja sprawa, bo za rok to i na radku i na GF4 sobie w nic na max detalach nie pograsz. Dlatego wydawanie 200zł wiecej tylko dla 10% FPS w stosunku do Radka to moim skromnym zdaniem glupota.

rownie dobrze moge powiedziec ze od ciebie ATI zalatuje swojski swąd -ale tu nie o to chodzi...

ktos tam pisal ze MSI niby gorsze od CREATIVe - bo bo moim zdaniem jest gorsze i drozsze :P

a co do ciebie to skoro to jest wolny kraj moge sobie pozwolic na powiedzenie na kogos CIECIU bo z moich ust a raczej palcow brzmi to jak lama i tyle nic obrazliwego - jak ci sie to nie podoba to twoj problem

A to juz jest karane, bo jest to ublizanie drugiej osobie....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty mi na nerwy działasz :evil: . Gosc mogl sie pomylic, zreszta nawet to to jest wolny kraj i jezeli ma taka ochote to moze pisac, ze jest szybszy radeok od GF4. A ty nie musisz goscia wyzywac, tylko dlatego, ze nie podoba ci sie jego zdanie. Az czuc smrod nvidii od ciebie :twisted: . Ale jesli lubisz byc wykorzystywany przez nv twoja sprawa, bo za rok to i na radku i na GF4 sobie w nic na max detalach nie pograsz. Dlatego wydawanie 200zł wiecej tylko dla 10% FPS w stosunku do Radka to moim skromnym zdaniem glupota.

rownie dobrze moge powiedziec ze od ciebie ATI zalatuje swojski swąd -ale tu nie o to chodzi...

ktos tam pisal ze MSI niby gorsze od CREATIVe - bo bo moim zdaniem jest gorsze i drozsze :P

a co do ciebie to skoro to jest wolny kraj moge sobie pozwolic na powiedzenie na kogos CIECIU bo z moich ust a raczej palcow brzmi to jak lama i tyle nic obrazliwego - jak ci sie to nie podoba to twoj problem

podczas gdy pisalem slowo CIECIU nie mialem w mysli rzeczywiscie ublizyc komus a to jest wielka roznica wiec o co ten krzyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry że się popdczepiam ale zauwarzyłem że temat przeszedł na radeony.

1) Możecie mi pwiedzieć w kolejności które radeony są najlepsze.

2) Które radony się najbardziej opłaca kupić(cena/jakość/wydajność)?.

3) Jakie firmy polecacie?

Radeon 9700pro

Radeon 9700

Radeon 9500

Radeon 9500pro

Bo koleś poleciał do stanów i powiedział że będzie wzmacniacz przysyłał to grafike będzie mógł wrzucić do kartonu.

Jak możecie to podajcie orientacyjne ceny tych kart.

Z góry wielkie dzięki za odpowiedzi i przepraszam jeszcze raz za wcięcie się w temat.

Pozdrawaim

Punek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:o zaporowa cena? to jest msi ti4200 8x z vivo i dualcrt, widziałeś w ogóle takiego? widziałeś ten system chłodzenia? to jest cena hurtowa z actiona, po drugie zdrożały ostatnio....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej! może ktos chce nabyć mojego miesięcznego msi 4200? koniecznie muszę zakupić r9700. sprzedam za jedyne 880zł...

e-mail: awew1@wp.pl

O stary zaporowa cena. Za tyle to sprzedaja zmodowane Radki 9500@9700 :D.
ps. znajdz mi ją taniej to zejde do tej ceny.......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej! może ktos chce nabyć mojego miesięcznego msi 4200? koniecznie muszę zakupić r9700. sprzedam za jedyne 880zł...

e-mail: awew1@wp.pl

O stary zaporowa cena. Za tyle to sprzedaja zmodowane Radki 9500@9700 :D.
ps. znajdz mi ją taniej to zejde do tej ceny.......
A wiesz co ja moge kupic za 880zł? Radka 9700 oczywiscie mod 9500. Ty mi nie mow ile kosztuje kogo to obchodzi, ja tez bym chcial sprzedac moje athlona za 350zł bo za tyle kupielm w lipcu, ale teraz to wiecej niz 200 to nie wezme! To proste, ze jak cos kupujesz to zawsze na tym stracisz. Daje ci 600zł pasuje? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciezko powiedziec jak to jest z tą oplacalnoscia dla Ti4200 bo jak wiadomo wydajnosc wieksza o ok 10-20proc czyli nie tak malo ...

ale cena ja swojego radka kupilemm za ~400zl a Ti4200 w chwili obecnej kosztuje 700zl czyli 300zl roznicy za to mozna sobie kompa do powerowac karta czy ramem ....

placici ok 65 proc wjecej za 10-20proc to takie malo opacalne nie uwarzacie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D za 600 zł to ja go wole oddać na sieroty.....nie ma sprawy, u siebie w sklepie sprzedam go z pocałowaniem za 800 zł, a 9500 to kiszka, chyba ,że lubisz przerabiać bios ale po tym zabiegu ja bym jej od ciebie nie kupił nawet za 200 zł! co innego 9500 pro, to już porządny dopalacz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MeHoW wiesz o czym to swiadczy? ze to tępak...

Zgadzam sie w 101%, tępić go :twisted:
pojebalo Wam sie cos chyba. Tu wojna w sprawie Grzesia, tu z tym, tu z kim innym. ludzie blagam... po co Wam to wszystko. :? nie macie gdzie sie wyrzyc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pojebalo Wam sie cos chyba. Tu wojna w sprawie Grzesia, tu z tym, tu z kim innym. ludzie blagam... po co Wam to wszystko.  :? nie macie gdzie sie wyrzyc?

A ja to popieram :!: :!: :!:

PEACE BROZ & SIZ :!: :!: :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podczas gdy pisalem slowo CIECIU nie mialem w mysli rzeczywiscie ublizyc komus a to jest wielka roznica wiec o co ten krzyk

zauważyłem tego "ciecia" w tekscie..... i powiem tylko tyte ze masz kompleksy na punkcie kompa. Jestes komputerloholikiem!!!

Bo żeby wyzywać za niewiedze to..........

To że masz ponad 1200 postów nie świadczy o tym że jesteś bogiem i mozesz robic co chcesz krytykowac kogo chcesz....

You are BIG LAMA!!!! ..... cieciu .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mialem juz 4 GF4 Ti i dla mnie jest to paść. Kart mnie się nie podoba. Chyba mogę wyrazić moje zdanie. Ja poradziłem gosciowi co ja bym kupił.

I to jest wlasnie wolnośc słowa. Wyrażam swoją opinie , ale nie obrażam kogoś....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...