fiodor-j Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Problem polega na tym, że kiedy podłączę pendrive'a usb 2.0, to wyskakuje komunikat: Wszystkie sterowniki zainstalowane... :unsure: Jeszcze niedawno wszystko działało normalnie, na wszystkich portach ładnie śmigał na 2.0... Mobo to ASUS A7V600-X, a windows XP SP2... Można z tym coś zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapq Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) Spróbój formata, sterowniki od płyty głownej a na końcu usb. Albo użądzenie nie obsługuje usb 2.0 Edytowane 11 Marca 2006 przez kapq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiding Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Urzadzenie obsluguje. Zapewne masz kontroler z ktorym ja mam problemy...Moglbys looknac w moj temat wyzej ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiodor-j Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Nie mam kontrolera :) A urządzenie na pewno obsługuje 2.0... Na formata teraz nie mam czasu, ale sprobuję w piątek... Dzięki za odpowiedź :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Hmm... format... dobra propozycja. :) A teraz poważniej: czy wszystkie porty usb na tej płycie są 2.0? Proponuje sprawdzić w innych gniazdach a ponadto czy w biosie jest włączona obsługa usb2.0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n3 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 mam ten problem na dfi nf4 ultra-d. na stronie producenta pisza ze nie nalezy instalowac sterownikow do usb 2.0 jesli ma sie xp sp2 zainstalowane, ktore juz je obsluguja. czy faktycznie tak jest nie wiem, bo nie chce mi sie reinstalowac wszystkiego a z usb do przesylu danych prawie wogole nie korzytsam wiec mi to na razie nie przeszkadza. :) to tak troszke offtopic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meeredith Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 (edytowane) Mam ten sam problem tyle że ja jak mam zainstalowane te stery to w momencie gdy włanczam aparat idzie restart kompa, dopiero zablokowanie usb2.0 poprawia ten problem, nie mam pojęcia co to jest ale mam te same sterowniki co ty :] a ty moze nie masz włąsnie tej opcji w biosie oblokowanej :] Edytowane 28 Marca 2006 przez Meeredith Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...