muszka15 Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Podczas startu systemu wychodzi błąd: E/A-Fehler Datentraeger wechseln und taste drucken.Windows jest niemiecki a reinstall nie wchodzi w gre( z powodu braku cd-romu).POMOCY!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszka15 Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 albo przynajmniej przetłumaczcie mi co tu pisze!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abes99 Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 (edytowane) Mniej wiecej: E/A-blad nosnika danych wymien i nacisnij klawisz... w desktopie powiedzialbym ze to zostawiona dyskietka (nie z sysem) i ustawione bootowane na a: albo uszkodzone pliki rozruchowe wingrozy (badz caly dysk), ale co w twoim w lapie to nie wiem - za malo danych. E/A moze oznaczac eingang/ausgang czyli blad wejscia/wyjscia (popularne I/O).... Edytowane 10 Marca 2006 przez abes99 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walker214 Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 (edytowane) albo przynajmniej przetłumaczcie mi co tu pisze!! muszka, może byś się tak zapoznał z regulaminem forum co?! Edytowane 10 Marca 2006 przez walker214 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...