mateo1977 Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 chodzi mi oto czy istnieje mozliwos wejscia przez internet na czyjs komuter za pozwoleniem oczywiscie wlasciciela tego komputera . powiem tak mam siostre ktora mieszka hu hu hu... daleko odemnie i mam juz dosyc jej czegos tlumaczenia , chcialbym sam do niego sie dostac i jej sam pewne sprawy poustawiac . zaznacze ze mam xp i ona rowniez . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Są programy do tego np. pcAnywhere bawiłem się kiedyś jecze innym zajmowałbodajże ok. 1 mb ale niepamiętam nazwy i był darmowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Jesli macie Windows Xp to wystarcza odpowiednie narzedzia wbudowane w system, a jesli nie - to jak napisal donio - pcAnywhere itp. mam ich test ale nie kce mi sie lukac ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 jak zwykle podam linka :) http://www.gingertim.gameserver.nu/utiliti...ywhere10.05.rar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...