dadziuk Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 (edytowane) Dostałem dzisiaj D-Link'a 504G (ADSL/router/switch) Jednka palą się na nim tylko diody power i local network, miga ciagle dioda status, nie dali się dioda ADSL nie wiem co mam teraz zrobić :/ Oczywiscie o działaniu internetu nie ma tu mowy :( Wyglada to tak z tym że ta druga dioda miga Ta dioda ADSL to jest już rozwiązany problem. Nastepny znajduje się w poście 11 ;) Edytowane 14 Marca 2006 przez dadziuk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotraspoz Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 A reset nie pomaga ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Nie próbowalem. Robić go z podłaczonym zasilaniem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotraspoz Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 (edytowane) Ja tam zawsze robie pod pradem (20 sek.) :lol: A jak to nie pomoże, to zobacz TU Edytowane 10 Marca 2006 przez piotraspoz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 nie pomogło :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 kabelek sprawdzony? ( rj-11 tez? ) gniazdo telefoniczne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Wszytko dobrze pod tym samym kablem był sagem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prenrzyk Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 NIE chce Cie marwic ale u mnie nie swiecilo sie WAN -> musialem odsylac do serwisu :( Chyba tez to Cie czeka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 504g nie jest urzadzeniem przeznaczonym na rynek polski (urzadzenie pochodzi z rynku .au), wiec tu moze byc problem zapewne zakupiles urzadzenie na allegro, wiec serwis nie pomoze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) We wtorek bede miał drugiego ;] Na aukcji pisało że działa z usługa neostrada ;] Edytowane 12 Marca 2006 przez dadziuk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Dostałem dzisiaj nowego ;) Ten ma jednak wogóle inne firmeware. Troche cięzko mi się w tym połapać ;/ Ustawienia na ścieciówkach wyglądają tak: Czy może mi ktos pwiedzieć co jest tutaj źle ustawione ;/ koputery widzą się wzajemnie jednak internetu nie ma :( Dioda ADSL oczywiście się pali ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łuki85 Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś się do mnie na gg to pomoge Ci to ustawić bo mam ten sam Rotuer :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Wszystko juz dziala :D Chciałbym podziekować dla piotraspoz i Łuki85 za cały swój trud jak włozyli podczas pomocy mi przy konfiguracji tego sprzętu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 A wiecie moze czy da sie robic tak aby przy sciaganiu caly transfer nie szedl na jednego kompa? Jadym słowiem jak cos ściągam z www to brat ma lagi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotraspoz Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Polecam program Netlimiter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 A jakoś na routerze nie da sie tego zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Musiałbyś mieć router, który przyedziela priorytety. Wtedy mógłbyś ustawić, żeby gra miała wyższy priorytet niż sieci p2p i by to jakoś może rozwiązało sprawę. Z własnego doświadczenia wiem, że ograniczenie transferu NetLimitterem często niewiele daje jak gramy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...