szczypior Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Ktorej firmy polecacie dyski SATA 160GB? Zalezy mi zeby byly szybkie - wyrabiały sie przy zgrywaniu filmów do montazu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 ja polecam mój dysk WD 1600JS na sata 2. Naprawde bardzo dobry dysk. mało sie grzeje ale jednym minusem jest to że czasami troche "chrapie". Transfer jest na naprawde dobrym poziomie. Ja mam go na płycie która obsługuje jedynie S-ata1 więc na mobo z s-ata 2 będzie troche szybszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciekkk Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 2x120GB Raid 0 na samsung sata 2 ;x ja tam mam barracude i narzekam ;x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...