cmsydney Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Czego to studenci Politechniki Lodzikiej nie wymysla :) Niedaleko pekla rura i zalalo cala al. poloitechniki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Dobre do topicu smiechu. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 hehehe nie no trzeba przyznac ze pomysl dosc niepowtarzalny ;] Bosko ta zaglowka wyglada na ulicach Lodzi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Widziełem to zdjęcie wcześniej troche interesuje się żeglarstwem regatowym i musze powiedziec że ten ktoś musiał mieć bardzo dobry pomysł [;. btw to "żaglówka" nazywa się Optimist. Dal ciekawych: www.optimist.sails.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) Szkoda, że mnie wtedy nie było tak to zrobilibyśmy wyścigi na Optimistach :D Edytowane 12 Marca 2006 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 hehe szkoda ze mnie nie tam nie było :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) Qrcze niestety się spóźniłem na żaglówkę i widziałem tylko samo bajoro ;( Kolejne fajne fotki :) Edytowane 12 Marca 2006 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 ja pracuje w budynku przy politechniki "akwarium" (to drugie zdjecie co wrzucilem to sam zrobilem), ubaw byl niezly, zastanawialismy sie tez skad tyle wody, rura pekla dwie przecznice dalej!!! a tu sie zrobilo bajoro z powodu wglebienia, najlepszy byl jeden z pracownikow: -odwilz idzie!!!! :) na zaglowke nawet policja nie zareagowala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) Tak apropo wczoraj w cottonie grano szanty, ciekawe czy to w związku z nową sadzawką w łodzi, czy przypadkiem tak wyszło :lol: W każdym razie zabawa była przednia :D No i znalazłem jeszcze filmik z piątkowego happeningu na al. Politechniki klik genialne :D cmsydney niech zgadne, zdjęcie było robione z pakamery lektorów, lub jednej z salek językowych :wink: Edytowane 12 Marca 2006 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Swietny pomysl ktos mial :smile: Sam bym sobie tak poplywal miedzy samochodami :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 cmsydney niech zgadne, zdjęcie było robione z pakamery lektorów, lub jednej z salek językowych :wink: nie, dmcs, akwarium VI pietro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość on23warszawa Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 niezle ciekawe gdzie lodz podwodne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 ciekawe gdzie lodz podwodne w kanałach ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...