BiperViper Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Mam problem po zmianie ustawienia biosu na ustawienia fabryczne i restarcie komputera dostaje cztery sygnały dzwiękowe (długie) i komputer automatycznie wyłącza się, przestawiałm także zworke na płycie w celu zresetowania biosu, dalej występuje to samo. Płyta to Ecs k7vza. Komputer ma nowy zasilaz oraz dodaną kość ramu. Stary zasilacz padł i została zwiększona pamięć ram, po oddaniu komputera przez informatyka ;) nie działał mikrofon, przekazał tylko ze zmieniał coś w biosie i kazał ustawić poprzednie ustawienie biosu. Robiłem także kombinacje z ramem wyciągałem i przekładałem ale dalej to samo. Bios na płycie to award. Prosze o pomoc, z góry dziękuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) Pewnieten (pseudo)informatyk namieszał :-D jeżeli tak się on zna na kompach jak niektórzy w mojej okolicy. Oddaj mu go, niech naprawia :twisted: Popatrz w instrukcji do płyty co oznaczają 4 długie piski, bo szczerze mówiąc to się wcześniej z nimi nie spotkałem. Edytowane 11 Marca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...