ent Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Witam! Bylbym wdzieczny gdyby ktos podal mi namiar na sklep gdzie mozna za nieduze pieniadze kupic okolo 40 cm takiej rury, dzwonilem po firmach, Misio15go byl tez w swoim zrodle ale nie maja :(. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Witam! Bylbym wdzieczny gdyby ktos podal mi namiar na sklep gdzie mozna za nieduze pieniadze kupic okolo 40 cm takiej rury, dzwonilem po firmach, Misio15go byl tez w swoim zrodle ale nie maja :(. pozdrawiam hehe, kontenerek sie szykuje ? :) Jeśli cie to interesuje, Tonic ma dostęp do rury 54mm OD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Tia, kontenerek in progress :D Podstawa frezowana przez Misia, a do Tonica chyba podbije zaraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Tia, kontenerek in progress :D Podstawa frezowana przez Misia, a do Tonica chyba podbije zaraz. ja mam 25 cm 52 ID chyba, cos kolo tego standardu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoon Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Jak cza rure 54mm to mam aktualnie tego troche. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Dzieki za odzew wszystkim, obecnie dogaduje sie ze Scoonem odnosnie tej rureczki :D (mial taka ilosc jaka byla mi potrzebna, bezposrednio u siebie :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 czekam na efekty-wpadne oblukac jak już zrobisz ten moździerz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 czekam na efekty-wpadne oblukac jak już zrobisz ten moździerz :wink:A prosim bardzo :D Czekam ciagle na memki Twoje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 (edytowane) w economach, bims+, hurtownia tomek, sanpol, wszystkie te miejsca na obrzeżach Poznania, w stronę Środy Wielkopolskiej Edytowane 17 Marca 2006 przez ptys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 ptys z nieba mi spadles :D, jestes pewien ze tam to maja? Scoon niestety nie mogl zalatwic tej rury, wiec w tygodniu tam podjade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 jak co to ja dalej mam 25 cm tej rury, imho wiecej nie potrzeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...