Skocz do zawartości
Lesiu

Czysciciel...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Moj procek (jak widac na zdjeciu) jest troszke ufajdany pasta... lekko czyscilem.. i chcialbym sie dowiedziec czym najlepiej to wszysto wyczyscic.. bo chce nalozyc nowej pasty ale chce tez zeby wszystko ladnie wygladalo :P podejzewam ze do wygladu "nowki" niedojde... ale byloby milo gdyby bylo blisko :) za proca dalem co prawda tylko 100zl i chce go jeszcze pomeczyc i przerobic na Bartona (Thorton 2000+ z 27tyg) no ale chce go tez odpucowac :D z gory dzieki za rady :D

post-5789-1142036597_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siprytusem spożywczym powinno puścić. bierzerz miękką szmatke bawełnianą, nasączasz spirytem no i czyścisz :) zresztą napisałem kiedyś FAQ o tym, poszukaj a znajdziesz ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze jest o tym juz temat.

Po drogie jak chcesz ujrzeć nówkę to pod kranem z letnia wodą, mydełko i szczoteczka do zębów, po umyciu wycierasz ręczniczkiem i zostawiasz w ciepłym miejscu na noc i gotowe. Nie zaleca się stosowania gorącej wody podczas mycia ani suszenia po umyciu suszarką.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też miałem ufajdany troche za bardzo no i puściło ładnie spitytem, oprócz tego może zadziałać zmywacz do paznokci albo nawet perfuma, do tego płatki kosmetyczne lub pałeczki. potem niech sie wysuszy troche i gotowe...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...