Gronek Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Wlasnie przed chwila widzialem screeny z Dooma III i o malo co nie spadlem z krzesla :) 8O Na ta gierke trzeba bedzie miec nieziemski sprzet Dlatego juz zalecam zbierani kasy na peltiery chlodzenia wodne itd. Zeby uzyskac chociaz 5 klatek wiecej. Jak ktos chce zobaczyc te screeny zapraszam http://gamespy.com/e32002/pc/doom3b/index.shtml Jest jeszcze do sciagniecia filmik prezentujacy Dooma III i nie tylko mozn go sciagnac z tej strony ftp://www.fragland.net/incoming/doom_3_bts_big.zip Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Ja już przygotowania zakończyłem wczoraj :-) Przed chwilką sobie screenshot'y sobie oglądałem (http://gamespy.com/e32002/pc/doom3b/screenshots.shtml) i tak sobie myślę, że może dam radę grać na tym sprzęcie co mam w 640*480 min. detale..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Cos czuje, ze moja przygoda z Doom III skonczy sie na ogladaniu screenshotow :? :( albo se szybko proca zmienie na jakiegos XP :roll: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 jep ale ta gierka bedzie wymiatac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Ej, a moze oni robia z tego RPG??? :lol: Klikasz pare wyborow, a potem ogladasz pieknie wyrenderowanego mpg'a :D :) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Z tego co Carmack kiedys wyksztusil z siebie , GeForce2 obojetnie jakiego mozemy sobie gleboko wsadzic a i z GeForcem4mx tez mozemy zrobic sobie to samo. Tylko GeForce3 lub pelny GeForce4. No coz , pewnie wielu z nas bedzie musialo kupic sobie nowe karty. :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Moze do Dooma 3 dotrzuca od razu sprzet (jako dodatek, zamiast np. koszulki czy kubka :wink: ), na ktorym bedzie normalnie chodzil. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 pozostaje miec nadzieje, ze zoptymalizuja kod Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Ja bym sobie nie zaprzątał tą grą jeszcze przez długi czas głowy. Gdzieś podawali termin wydania: gwiazdka 2003. Do tego czasu znaczna większość z nas pozbędzie się kart na poziomie mx/gf2/4mx i kupi nowsze. Podają, że gra na Xboxa ma wyjść więc GF3 lub Radeon2 powinny całkiem normalnie dawać sobie rade z tą grą. Nawet na samych targach gra pod Radeonem2 chodziła, a nie dopuścili by pewnie do tego aby skakała ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 W gruncie rzeczy masz racje. Czekam teraz z niecierpliwoscia na trzecia czesc CMR. Na razie widzialem tylko screenshoty i musze powiedziec, ze robia wrazenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 no i nowy silnik. z tego co piszą i z tego co można zobaczyć na stronach to zapowiada się rewelacja :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psycho_delic Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 ej nie tylko sa na gamespy na gry.wp.pl tez sa i jeszce trailer do tego !!! :) ja juz sciagam (tylko cos sie qwa wlecze :evil: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Ta doom dopiero na gwiazdke 2003. Do tego czasu i tak bede miał nowy sprzęt i nie mam co sie martwić......... Podobno na geforce 3 (na najlepszym) będzie super chodzić a na geforce 4 podobno celująco. do tego jakiś 2 ghz procesor 1ghz ram szybki dysk i do grania :) ale jeszcze kupe czasu. Nie śpieszcie sie z tym podkręcaniem bo jeszcze coś spalicie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Racja........ do gwaizdki 2003 jeszcze daleko a i pewnie przełożą go z 6 razy :) wtedy do geforce 6 będzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...