KaxxL Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Witam wczoraj przegladalem opcje swojego apratu i zobaczylem w setup zakladke TV z wyborem PAL i NTSC niestety nie mam do niego instrukcji obslugi wie moze jak go podlaczyc do TV (jesli sie da) obok zlacza na USB wystepuje port DCII 3.3V probowalem tam czincze ale nie pasuje :( acha i aparat przystosowany do stacji dokujacej hp 8886 moze przez nie trzeba ? a i jeszcze czy moze sluzyc jako webcam ? Prosze o odpowiedz :) z gory THX PS szukalem w google ale tam same opisy tylko aparatu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 To 3.3V to pewnie gniazdo pod zasilacz :> Poszukaj na necie instrukcji moze znajdziesz do niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Czytalem i wyczytalem cos o kablu A/V ale nie wiem gdzie go kupic i czy z jednej strony bedzie mial taka wtyczke ja aparat :| a o webcamie nigdzie nie pisze ale zobacze bo zalicytowalem na allegro papiery z plytka itp :) zobaczymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Tak ciezko wejsc na stronę producenta? Wiecej informacji na temat podłączeniu aparatu do telewizora znajdziesz w przewodniku uzytkowania stacji dokującej.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Czytalem to ale tez patrzylem ile kosztuje ta stacja dokujaca wiecej niz aparat :| ale slyszalem cos o kablu A/V wiec sie pytam moze ktos z niego korzysta na hp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...