Steeler Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Oto fragment slow "I'm too sexy for my hat, too sexy for my...". Slyszalem ta piosenke kilka razy ale zapomnialem jak sie nazywa. Pomoze mi ktos. Potrzebuje tej muzyki do pewnej multimedjalnej prezentacji ktora robie. Z gory THX! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 right said fred "too sexy". az strach pomyslec co to za prezentacja. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steeler Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 right said fred "too sexy". az strach pomyslec co to za prezentacja. :lol: Potrzebne mi jest tylko 10 sek. muzyki z tej pioseki... Dzieki!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 miałem to chodzi o ta piosenke z filmu "dwaj zgryźliwi tetrycy" ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...