Falio Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 temperatura procesora 58 C a temperatura płyty głownej 30 C czy to dobrze czy zle ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adokit Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Po pierwsze jakiego procka i jakiej plyty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 My wróżki nie jesteśmy, powiedz coś więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 podepnę sie pod temat bo nie chce tworzyćnowego, nie wie ktos czym jest temperatura płyty głownej na płytach z KT400? Tzn w everescie innych programach mam napisane "płyta główna"-> ileś tam stopi, to jest chipset czy niewiadomo jakie miejsce na płycie? Jak to wazne to płyta Gigabyte GA-7VA - straszny złom :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Na straje płycie czujnik "płyta główna" była to temp chipsetu. Wiem bo po zmiane na zalmana ta temperatura spadła ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 temperatura procesora 58 C a temperatura płyty głownej 30 C czy to dobrze czy zle ??? witaj napisz nam jakies parametry twojego sprzetu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falio Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Typ procesora AMD Duron XP, 1300 MHz (6.5 x 200) Liczba tranzystorów 25.2 milion(ów) Technologia wykonania 6Mi, 0.18 um, CMOS, Cu Rozmiar procesora (Die Size) 106 mm2 Napięcie rdzenia 1.75 V Napięcie We /Wy 1.6 V Typowa moc 39.2 - 55.2 W (zależna od szybkości procesora) Maksymalna moc 42.7 - 60.0 W (zależna od szybkości procesora) Właściwości magistrali FSB Typ magistrali DEC Alpha EV6 Szerokość magistrali 64-bitowy(a) Rzeczywista częstotliwość taktowania 100 MHz (DDR) Efektywna częstotliwość taktowania 200 MHz Przepustowość 1600 MB/sek Właściwości magistrali pamięci Typ magistrali SDR SDRAM Szerokość magistrali 64-bitowy(a) Rzeczywista częstotliwość taktowania 100 MHz Efektywna częstotliwość taktowania 100 MHz Przepustowość 800 MB/sek Właściwości magistrali mikroukładu płyty głównej Typ magistrali VIA V-Link Szerokość magistrali 8-bitowy(a) Rzeczywista częstotliwość taktowania 67 MHz (QDR) Efektywna częstotliwość taktowania 267 MHz Przepustowość 267 MB/sek Informacje fizyczne płyty głównej Liczba gniazd procesora 1 Liczba gniazd rozszerzeń 5 PCI, 1 AGP, 1 CNR Liczba gniazd pamięci 4 DIMM Urządzenia zintegrowane z płytą główną Audio Współczynnik postaci ATX Rozmiar płyty głównej 240 mm x 300 mm Mikroukład płyty głównej KT266A mam nadzieje ze te informacje wystarczą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 o duronach XP nie słyszałem ale jeżeli to duron to temperatura wysoka acz akceptowalna płyty głównej też :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 NIe było Duronów XP. Ale po szynie i mnożniku wnioskuję że jest to Applebred. Jeśli tak, to... założyłeś chłodzenie z Cfela 600tki czy co że przy takich taktach masz taką tempe czy co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 powiem ci tak te procesory sie strasznie grzeja wiem bo mialem taki sam :D ale pojakims czasie zmienilem proca i chlodzenie i bylo wszystko ok :) wiec moim zdaniem kup pentagrama i bedze luz :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falio Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 oki dzienki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...