s4t1n Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Siemka !!!!!!!! mam pytanie oplaca misie brac tego modecoma 350 W za 115 zł prosze za i przeciw Pozdro s4t1n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr0fesor Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Cześc. Nie polecam...sam mam i wcale nie chodzi tak super.Czasem potrafi włączyć sam kompa i ma słabą linie 12v. Szczeże polecam jakiegoś używanego szefa,albo chodżby forttrona 400watt z allegro.Ma mocniejszą linie 12v.Bo aż 18A.Modecom ma tylko 16:/ 3m się pr0fesor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo3642 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Cześc. Nie polecam...sam mam i wcale nie chodzi tak super.Czasem potrafi włączyć sam kompa i ma słabą linie 12v. Szczeże polecam jakiegoś używanego szefa,albo chodżby forttrona 400watt z allegro.Ma mocniejszą linie 12v.Bo aż 18A.Modecom ma tylko 16:/ 3m się pr0fesor Hmm, ten modecom 350 2.0 PFC ma nie tylko mocniejszą, ale i x2 linie +12V!!! 12V1- 18A 12V2- 16A Nie więcej niż 25A łącznie. A jeśli chodzi o cenę to można kupić taniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) a LOGIC 400 w bedzie sie z tym modecomem mierzyl ? zaraz wam powiem jak ampery :) jka tyllko dostane jakiekolwiek dane :) edit 12V=20 A: ,, +3,3 V=28A,,+5V=30A,, +12V=20A noi to by bylo na tyle prosze o sugestie Edytowane 11 Marca 2006 przez s4t1n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr0fesor Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 a jaka cena logica?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 30 zł wiec w sumie nie drogo a moze nawet jeszcze troszke kasy spadnie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr0fesor Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 To go łykaj za taką cenę,,, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 tem LOGIC ciagnal bedzie 2x256 ddr pc 400 semprona 2600 box k8ns rev 1.1 geforce 2 WDC 80 GB 7200 obr/min Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr0fesor Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Spoko ,jeszcze zapas będzies zmial:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman1978 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Mój Modecom MC-300 (300!!!) ciągnie: HDD-2szt. DVD-RW GF6600GT(@) ATHLON 3000+64 (@) SBAudigy1 1024 RAM/400(@) MSI 7228(NF4) itp. MC-350 ma mocnieją linię 12V1 - 18A a nie 16A jak w moim zasilaczu. Za tą cene polecam. Pewność i gwarancja-Fortrony z allegro różnie chodzą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Co do Modecoma to można go brać, a do Logica to ja go nie polece bo dla mnie to Shit i tyle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 al etera zpytalem o tego logica nie czytales tematu calego bo sie nei chcialo :wink: ktos moze sie wypowiedziec na temat tego logica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr0fesor Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Ja się moge wypowiedzieć.Opłaca się i to bardzo,,,,logic lepiej trzyma napiciea niż modecom 350gtf:/Sprawdzalem miernikiem:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 kupilem wlasnie tego LOGICA ladnie wyglada jutro go podlacze bo dzis juz mi sie nie chce nowy uzytkownik forum p0fesor okazal sie bardzo sympatycznym czlowiekiem :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr0fesor Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) Dziękuję bardzo. Edytowane 11 Marca 2006 przez pr0fesor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 moze tak bedzie. A co do zasilacz to pan co sprzedawal mi ta zasilke pokazal mi dokaldnie co i jak i chyba wiedial ze jestem ciecie w dziedzinie komputerow i powiedzial zebym nie zapomnial odpac rzy wkladaniu do mobo -4 pin :) zeby bylo same 20 :):) :wink: dziekuje bardzo Pozdrawiam:s4t1n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr0fesor Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Cieciem nie jesteś bo wiesz więcej niż nie jeden na forum:)Mam nadzieję że zaislacz będzie się dobrze sprawował.. pozdr s4t1n:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterpz Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Polecacie logica zamiast modecoma? Przecież to gorsza zasiłka :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Polecacie logica zamiast modecoma? Przecież to gorsza zasiłka :EMyślałem że tylko mnie oczy mylą, ale oni faktycznie to zrobili:D hehe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 kupilem juz tego logica ale jutro go zamontuje bo dzis jestem juz tak zmeczony ze to jest poprostu poezja .. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo3642 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 kupilem juz tego logica ale jutro go zamontuje bo dzis jestem juz tak zmeczony ze to jest poprostu poezja .. :wink: Boshe, co za inwestycja! Na forum sporo znajdziesz na temat logiców, w skrócie: tania zasiłka nieco lepsza od codeszitów itp., ale generalnie niewarta polecenia!!! Modecom: możnaby uznać za najtańszy zasilacz, ale już "markowy". Spośród tych dwóch- wybór oczywisty. Ja w tym przedziale cenowym wziąłbym fortrona 350 z allegro. A jeśli chodzi o dobre rady: ja bym nie brał pod uwagę zdania gościa, który wyraża opinię o zasilaczu, który rzekomo posiada, a nie wie nawet co jest napisane na tabliczce znamionowej. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Zobacz co ciągnie u mnie ten mode com.. w sygnature looknij... i jakoś nie mam problemów ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 nom :wink: a ten logic bedzie porownywalny do FEEL modecom'a ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 nom :wink: a ten logic bedzie porownywalny do FEEL modecom'a ? :wink:chiałbys... niestety wtopiłeś;] a nawet jeśli to FEEL to też shit;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 ja tak slyszalem no ale skoro tak to ok ... slyszlaem ze feele to shity :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Mówiłem Modecom a i tak kupił Logica :mur: Nie dużo się znam na zasiłkach :rolleyes: ale ja kupiłbym Modecom'a :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 jak sie nie znasz to po co sie odzywasz ?? :lol2: :lol2: logic od mojego poprzedniego zasilacza jest cichszy jeszcze tylko noy komp dziekuje wam ludize za od p :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 nom :wink: a ten logic bedzie porownywalny do FEEL modecom'a ? :wink: Zależy jakiego Feela. Jest taki np. Modecom Feel L&C (Logic :lol:) 350W ;) Wyrób codegenopodobny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterpz Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 jak sie nie znasz to po co sie odzywasz ?? :lol2: :lol2: logic od mojego poprzedniego zasilacza jest cichszy jeszcze tylko noy komp dziekuje wam ludize za od p :)Nie wiem czy on sie zna czy nie ale miał rację. :P Modecomy MC to porządne zasiłki na podzespołach fortrona, chyba trochę lepiej wykonane :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Znam się na tyle że wiem co jest dobre a co złe, coś tam wiem o zasiłkach :rolleyes: A jak dla mnie to s4t1n wtopiłeś ja bym go nei kupił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...