Skocz do zawartości
s4t1n

Modecom 350 2.0 Pfc

Rekomendowane odpowiedzi

Cześc.

Nie polecam...sam mam i wcale nie chodzi tak super.Czasem potrafi włączyć sam kompa i ma słabą linie 12v.

Szczeże polecam jakiegoś używanego szefa,albo chodżby forttrona 400watt z allegro.Ma mocniejszą linie 12v.Bo aż 18A.Modecom ma tylko 16:/

3m się pr0fesor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześc.

Nie polecam...sam mam i wcale nie chodzi tak super.Czasem potrafi włączyć sam kompa i ma słabą linie 12v.

Szczeże polecam jakiegoś używanego szefa,albo chodżby forttrona 400watt z allegro.Ma mocniejszą linie 12v.Bo aż 18A.Modecom ma tylko 16:/

3m się pr0fesor

Hmm, ten modecom 350 2.0 PFC ma nie tylko mocniejszą, ale i x2 linie +12V!!!

12V1- 18A

12V2- 16A

Nie więcej niż 25A łącznie.

A jeśli chodzi o cenę to można kupić taniej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a LOGIC 400 w bedzie sie z tym modecomem mierzyl ? zaraz wam powiem jak ampery :) jka tyllko dostane jakiekolwiek dane :)

edit 12V=20 A: ,, +3,3 V=28A,,+5V=30A,, +12V=20A

noi to by bylo na tyle prosze o sugestie

Edytowane przez s4t1n

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój Modecom MC-300 (300!!!) ciągnie:

HDD-2szt.

DVD-RW

GF6600GT(@)

ATHLON 3000+64 (@)

SBAudigy1

1024 RAM/400(@)

MSI 7228(NF4)

itp.

MC-350 ma mocnieją linię 12V1 - 18A a nie 16A jak w moim zasilaczu.

Za tą cene polecam.

Pewność i gwarancja-Fortrony z allegro różnie chodzą...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze tak bedzie. A co do zasilacz to pan co sprzedawal mi ta zasilke pokazal mi dokaldnie co i jak i chyba wiedial ze jestem ciecie w dziedzinie komputerow i powiedzial zebym nie zapomnial odpac rzy wkladaniu do mobo -4 pin :) zeby bylo same 20 :):) :wink: dziekuje bardzo

Pozdrawiam:s4t1n

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupilem juz tego logica ale jutro go zamontuje bo dzis jestem juz tak zmeczony ze to jest poprostu poezja .. :wink:

Boshe, co za inwestycja!

Na forum sporo znajdziesz na temat logiców, w skrócie: tania zasiłka nieco lepsza od codeszitów itp., ale generalnie niewarta polecenia!!!

Modecom: możnaby uznać za najtańszy zasilacz, ale już "markowy".

Spośród tych dwóch- wybór oczywisty.

Ja w tym przedziale cenowym wziąłbym fortrona 350 z allegro.

A jeśli chodzi o dobre rady: ja bym nie brał pod uwagę zdania gościa, który wyraża opinię o zasilaczu, który rzekomo posiada, a nie wie nawet co jest napisane na tabliczce znamionowej.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak sie nie znasz to po co sie odzywasz ?? :lol2: :lol2: logic od mojego poprzedniego zasilacza jest cichszy jeszcze tylko noy komp dziekuje wam ludize za od p :)

Nie wiem czy on sie zna czy nie ale miał rację. :P Modecomy MC to porządne zasiłki na podzespołach fortrona, chyba trochę lepiej wykonane :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi