Skocz do zawartości
s4t1n

Modecom 350 2.0 Pfc

Rekomendowane odpowiedzi

Zależy jakiego Feela. Jest taki np. Modecom Feel L&C (Logic :lol:) 350W ;) Wyrób codegenopodobny.

Codegeono pododbną to ty masz twarz.Logica produkuje modecom tak dla wiadomości.Zasilacz waży prawie 2 kg i jest cięższy cichszy od modecoma.Do tego lepiej trzyma napiecia na lini 12v sprawdzalem miernikiem,linia 5v jest podbna do modecoma a nawet lepsza.Mialem ten zasilacz i mialem modecoma,modecom nie wyrabial juz na wyszym oc bo resetowla kompa,a logic wyrabial bez problemu.Jesli ktos z was nie mial kontaktu z tym zaislaczem to niech go nie skreśla od samego początku.

pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktos jedzie na logicu 350watt i takim kofigu jaki ty masz to żeczywiście nie bylo mocnych:D

O mnie ci chodzi?

Nie. To byl P4 1.5, Sddrki 2x256, MB MSI 845 pro2, segate 80 i MX 440SE

A sprzet chodzil 2 tygodnie po czym zasilacz wyzionol ducha.

A i "zeczywiscie" pisze sie przez "rz" :wink:

Edytowane przez JROX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten logic 400 W bedzie ciagnal sprzet w sygnaturce oznaczony K2 :wink: raczej sie nie bede obawiam pan pr0fesor powiedzial ze ciagnal mu jego sygnaturke przez jaksi czas :wink: wiec chyba nie mam sie oc o martiwc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Codegeono pododbną to ty masz twarz.Logica produkuje modecom tak dla wiadomości.Zasilacz waży prawie 2 kg i jest cięższy cichszy od modecoma.Do tego lepiej trzyma napiecia na lini 12v sprawdzalem miernikiem,linia 5v jest podbna do modecoma a nawet lepsza.Mialem ten zasilacz i mialem modecoma,modecom nie wyrabial juz na wyszym oc bo resetowla kompa,a logic wyrabial bez problemu.Jesli ktos z was nie mial kontaktu z tym zaislaczem to niech go nie skreśla od samego początku.

pozdr

1) Czy ty znasz coś takiego jak SPACJA po kropce, bądź przecinku ? Worda nie uczyli ?

2) Napisałem wyraźnie o Feelu (L&C) a nie o MC 350 2.0.

3) Naucz się czytać ze zrozumieniem.

4) Jak masz jakiś problem to pisz na PW or gg.

5) Logica nie produkuje Modecom, tylko Logic robi dla niego zasiłki, które on umieszcza w swoich budach (naklejka Modecom, oznaczenie L&C).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> Modecom Feel'a 350W to jest dość ciężki ( ten co ma wtyczke 24 PIN) Podjeżewam że siedzi tam jakiś Modecom/Fortron 300W bo radiatory są duże i rozmieszczenie elementów podobne bardzo. Kilka kompów złożyłem z tymi zasilaczami i jakoś nie padają ;) Mowa o Feel 350W ;)

Edytowane przez Drozda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nom, coś tam niby ma. Wiem, bo kiedyś niedawno rozkręcałem mojego, padł wentyl, nie dało się naprawić. Był na gwarancji, nowego dostałem ;) z grillem :lol:. Ale fakt, cięższy od Codeshita i to dość sporo ;P

Edytowane przez Spylon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi