pr0fesor Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Zależy jakiego Feela. Jest taki np. Modecom Feel L&C (Logic :lol:) 350W ;) Wyrób codegenopodobny. Codegeono pododbną to ty masz twarz.Logica produkuje modecom tak dla wiadomości.Zasilacz waży prawie 2 kg i jest cięższy cichszy od modecoma.Do tego lepiej trzyma napiecia na lini 12v sprawdzalem miernikiem,linia 5v jest podbna do modecoma a nawet lepsza.Mialem ten zasilacz i mialem modecoma,modecom nie wyrabial juz na wyszym oc bo resetowla kompa,a logic wyrabial bez problemu.Jesli ktos z was nie mial kontaktu z tym zaislaczem to niech go nie skreśla od samego początku. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) Logica za nic bym nie wziol :wink: Shit jakich malo Spalil sie i za soba plyte pociagnol. Ty pr0 Nie obrazaj innego usera na forum :wink: Edytowane 12 Marca 2006 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Jak ktos jedzie na logicu 350watt i takim kofigu jaki ty masz to żeczywiście nie bylo mocnych:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) Jak ktos jedzie na logicu 350watt i takim kofigu jaki ty masz to żeczywiście nie bylo mocnych:D O mnie ci chodzi? Nie. To byl P4 1.5, Sddrki 2x256, MB MSI 845 pro2, segate 80 i MX 440SE A sprzet chodzil 2 tygodnie po czym zasilacz wyzionol ducha. A i "zeczywiscie" pisze sie przez "rz" :wink: Edytowane 12 Marca 2006 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 WOPS ale blad :D nei lykam taki konfig i ten zasilacz PADL ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Ano bywa :wink: Jak dobrze pamientam to padl przy probach osiagniecia 2.4 na procu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr0fesor Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 No to po oc:)A i tak wszyscy wiedzą że p4 to prądożerne potwory:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Taa po OC jak dobrze pamietam to przy pierwszych testach :? A Super Kwiatek tez niby dziadostwo a jeszcze ciagnie moj sprzet ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 ten logic 400 W bedzie ciagnal sprzet w sygnaturce oznaczony K2 :wink: raczej sie nie bede obawiam pan pr0fesor powiedzial ze ciagnal mu jego sygnaturke przez jaksi czas :wink: wiec chyba nie mam sie oc o martiwc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Super kwiatek byłby całkiem całkiem gdyby miał dobrze działającą elektronikę. A tak to mało sobie kompa nie spaliłem podczas testów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 To znaczy? Jakies kosmiczne napiecia podawal? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Tia, jak zaczął wariować to dobiłz +12v już prawie do 19V :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 :blink: To niezle zaszalal. Ja mam max 12.42 No i inne tez trzyma dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Codegeono pododbną to ty masz twarz.Logica produkuje modecom tak dla wiadomości.Zasilacz waży prawie 2 kg i jest cięższy cichszy od modecoma.Do tego lepiej trzyma napiecia na lini 12v sprawdzalem miernikiem,linia 5v jest podbna do modecoma a nawet lepsza.Mialem ten zasilacz i mialem modecoma,modecom nie wyrabial juz na wyszym oc bo resetowla kompa,a logic wyrabial bez problemu.Jesli ktos z was nie mial kontaktu z tym zaislaczem to niech go nie skreśla od samego początku. pozdr 1) Czy ty znasz coś takiego jak SPACJA po kropce, bądź przecinku ? Worda nie uczyli ? 2) Napisałem wyraźnie o Feelu (L&C) a nie o MC 350 2.0. 3) Naucz się czytać ze zrozumieniem. 4) Jak masz jakiś problem to pisz na PW or gg. 5) Logica nie produkuje Modecom, tylko Logic robi dla niego zasiłki, które on umieszcza w swoich budach (naklejka Modecom, oznaczenie L&C). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 (edytowane) A jak <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> Modecom Feel'a 350W to jest dość ciężki ( ten co ma wtyczke 24 PIN) Podjeżewam że siedzi tam jakiś Modecom/Fortron 300W bo radiatory są duże i rozmieszczenie elementów podobne bardzo. Kilka kompów złożyłem z tymi zasilaczami i jakoś nie padają ;) Mowa o Feel 350W ;) Edytowane 15 Marca 2006 przez Drozda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Najpewiej ma PPFC i dlatego jest ciężki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 (edytowane) Nom, coś tam niby ma. Wiem, bo kiedyś niedawno rozkręcałem mojego, padł wentyl, nie dało się naprawić. Był na gwarancji, nowego dostałem ;) z grillem :lol:. Ale fakt, cięższy od Codeshita i to dość sporo ;P Edytowane 16 Marca 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 moj logic tez jest duzo ciezszy od poprzedniego atx 300 W no name :) i ma PFC przynajmniej tak pisze na naklejce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...