Skocz do zawartości
JejoX

Sciąganie I Zakładanie Coolerow

Rekomendowane odpowiedzi

Praktycznie każdy kto ściągał boxa sobie uszkodził procesor. Powinieneś to zostawić fachowcom takim jak ja którzy ci to zrobią za 50 zł.

niezle sie cenisz, ja za takie cos to bym nawet piataka sie wstydzil wziac, ale widac wiekszosc polakow to zlodzieje :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość maciekkk

niezle sie cenisz, ja za takie cos to bym nawet piataka sie wstydzil wziac, ale widac wiekszosc polakow to zlodzieje :angry:

no to jak jesteś matka teresa co naprawia komputery za darmo to idź z bogiem i pomagaj, ktoś ci broni ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

50zł,-, hmmm, ktoś się ceni i nieźle jedzie po cenie. Ja na AXP najpierw sobie cooler max do płyty dociągnąłem - rdzeń się przecież nie zgniecie :) Potem tylko zatrzask zdjąłem ręcznie z mocowania Socketa i już. Nic trudniego i trzeba podejść do tego ze spokojem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość maciekkk

Jeszcze tylko poczytaj w słowniku co to jest sarkazm i domyśl się w jakim celu go stosowałem... Może jaśniej "Ooo, musisz zamknąć lodówkę, każdy kto to sam robił zepsuł, daj mi 50 zł to zrobie ci to pr0"

łapiesz ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze tylko poczytaj w słowniku co to jest sarkazm i domyśl się w jakim celu go stosowałem... Może jaśniej "Ooo, musisz zamknąć lodówkę, każdy kto to sam robił zepsuł, daj mi 50 zł to zrobie ci to pr0"

łapiesz ?

Heh za 50zł to ja calego kompa zloze a nie cooler hehe.A co do box-ów to te z AMD to looz praktycznie bezproblemowe. Czego nie mozna powiedziec o boxsach z intel-a heh szczegolnie sciąganie to jest udrenka.Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój boxowy też się przykleił, więc go rozgrzałem przed ściąganiem (tj. odpiąłem zasilanie wiatraka będąc w BIOSie i patrząc na PC Health). Jakieś 6 minut się rozgrzewał od 39 do 53, wtedy wyłączyłem i tym razem dało się pokręcić radiatorem na boki i po chwili zszedł - obeszło się bez wyrywania procka z zatrzaśniętego socketa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi