agi112 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Dostałam zdjęcia zgrane w formacie dat i nie da się je w żaden sposób otworzyć, jak można zmienić je na format jpg? Z góry dziekuje za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianosz Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Nie wiem czy sa na 100% w formacie *.jpg - ale sprobuj poprostu zmienic nazwe pliku: z *.dat na *.jpg Pozdrawiam :twisted: Porost :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 (edytowane) folder->narzędzia->opcje folderów->zakładka [widok] -> (odznaczy) Ukryj rozszerzenia znanych typów plików. (czy jakoś tak ;) ) wtedy nazwa pliku powinna być np. taka IMG001.dat zmieniasz tego nazwę na IMG001.jpg i może zadziała (sposób Damianosz'a ) A mój ... Nie masz przypadkiem oprogramowania przy tym aparacie ? który przy zrzucie fotek z aparatu do komputera automatycznie zamienia je na jpg ?? Edytowane 22 Marca 2006 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 (edytowane) Odpalic w Irfanie, jezeli jest to zdjecie to odpali, a jak nie to wiadomo :> Edytowane 22 Marca 2006 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...