lifanek Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Maly problem - krazyl kiedys po sieci program alternatywny dla iTunes ktory umozliwia takze zrzutke mp3 i innych z ipoda na dysk (czego nie umozliwia disc mode i iTunes). Wiecie gdzie moge znalesc takie "cuś"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Dołanczam sie do pytania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lifanek Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Juz sobie poradzilem. Wg mnie najlepszy program to Share iPod bo sie go wrzuca na ipoda i nie trzeba nic instalowac (jak sie do kogos przylazi). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek fly Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 ja u siebie mam iPOD2PC. zreszta zawsze na ipodzie mam instalke najnowszej wersji iTUNES, gdyby trzeba bylo wrzucic jakas muzyke, plus do tego zainstalowany wlasnie ipod2pc. chetnie sprawdze tego share ipod. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lifanek Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 sry, dokladna nazwa to SharePod ^^. Polecam zainstalowanie Rockboxa (chociaz ja z niego nie korzystam). Wystarczy wrzucic do glownego folderu mp3 i dziala (tak jak w zwyklych mp3). www.rockbox.org www.ipodlinux.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek fly Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 bawil sie ktos ipodlinuxem? ja do swojego nano probowalem wrzucic, aby pojawila sie mozliwosc odtwarzania filmow, oraz grania w doom3. :] niestety, po instalacji ledwo odratowalem swojego ipoda, bo nagle przestal sie uruchamiac.. czekam wiec na jakas nastepna w miare stabilna wersje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lifanek Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 jest stabilna wersja tylko ty cos musiales pokopac, skoro ja na ipodzie video nie mam zadnych problemow. http://ipodlinux.org/forums/viewtopic.php?t=5281 Pamietaj ze jedyna odpowiedzialnosc za to co sie stanie ponosisz ty sam ^^. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Yamipod i wsio jasne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Winamp + plugin ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...