Skocz do zawartości
witeX

Jaką Karte Graficzną Agp Wybrac?

Rekomendowane odpowiedzi

mam taki problem nie wiem jaka wybrac karte graficzną ktora posiada zlacze AGP zalezy mi na tym zeby byly jak najbardziej wydajna w grach 3D, ale takze zeby jej cena nie przekraczala 400 zl ;] Licze na pomoc z waszej strony Pzdr z Góry THX :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Matyss91

Ja mam do sprzedania Radeona 9600 128/128 His, pamieci Hynix 512Mhz robia, mysle ze za 200zł moge oddac jreszcze 12 mies. gwarancji. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Ja mam do sprzedania Radeona 9600 128/128 His, pamieci Hynix 512Mhz robia, mysle ze za 200zł moge oddac jreszcze 12 mies. gwarancji. Pozdrawiam

Jest jeszcze 12 miesiecy gawarancji, ale spox, moze znasz kogos kto chce kupic ta karte??

:mur: :mur: Wyjdź, od tego jest dział giełda :mur: :mur: Bierz 9800pro z 256 bitową szyną pamięci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam ModeComa Fella 350 W i Radka 9700 i jak narazie nie miałem problemów, więc chyba powinien starczyć do tego athlona co masz i R9800PRO, a najwyżej jak będziesz kupował puźniej nowego proca to sobie zmienisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Matyss91

A wlasnie tak przy okazji sie zapytam, co lepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> geforse 6600 256/128 czy 128/128??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Matyss91

Lepiej wiąść 6600 z 128 MB bo 256 MB w karcie tej klasy nic nie da, a i pewnie OC będzie gorsze.

tez tak wlasnie myslalem:) dziex za odpowiedz, chcialem sie tylko upewnic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba że w jakimś sklepie :]

Spójż na allegro.pl tam chodzą r9800Pro zmodowane na XT za 430 zł

Więc opłaca się jak najbardziej radka brać do tego procka ;)

Tylko niebież jakiegoś z obciętymi taktowaniami bież z taktowaniami 380/680

ze 256bit-ami np. ten

http://allegro.pl/item90915359_sapphire_at...8mb_256bit.html

a z możliwością modowania to za 449zł :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi