dawuald Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Siema Mam stary pad do gier i jest jeszcze na ta taka stara wtyczke. Teraz w moim nowym kompie nie ma takiego wejscia. Dlatego pomyslalem czy nie dalo by sie zmienic wtyczki na usb. Mam jeden kabel z usb i sa tam tylko takie kabelki: czerwony, czarny, zielony, bialy, jeden bez izolacji i na okolo tych wszyskich jeszcze jeden bez izolacji natomiast od pada odchodza takie: pomaranczowy szary fioletowy niebieski brazowy zolty czarny czerwony bialy zielony. Da sie cos z tym zrobic? Nie znam sie za bardzo na usb wiec nie wiem jak to dziala :). Czekam na odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 kup tania karte muzyczna :P i bedziesz miał port gier :P, a jak chcesz posłuchać prawdziwej muzy to zakup Audigy albo X-FI i bedziesz miał i muze i port gier ;) btw poszukaj na elektrodzie mzoe bedzie schemat albo cos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 ludzie.. port USB jest szeregowym portem cyfrowym.. a port gier to port ANALOGOWY. Gejm port można sterowac wprost potencjometrami... a port USB wymaga specjalnego ukałdu scalonego lub też mikrokontrolera zeby potrafił cokolwiek odczytać... Ja neiwiem co się tak wszyscy upari na to biedne USB.. to że pisze universal nie oznacza ze od razu wszystko da się podłączyć (w prosty sposób)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _wortigern_ Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 sa przejsciowki na allegro, ale to juz jest jakis maly uklad a nie na chama i kosztuje 2 razy wiecej niz tania karta muzyczna z game port. Na allegro sa takze gameporty na sledziu wpinane na plyte glowna. IMO lepiej kup sobie jakiegos pada za 40zl z przesylka na allegro, bedziesz mial wibre i usb, ja takiego mam i jestem happy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 A nie masz przypadkiem ponów na plycie do portu na sledziu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...