m4c14s Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) witam chcialbym zakupic nowy zasilacz, niestety nieznam sie na tym wogule :P przegladalem forum i-net i na podstewie tego znalazlem zasilacz firmy: enermax oraz Fortron wiec na co sie zdecydowac? moze cos innego mi polecicie w mniej wiecej w tej cenie i jak jest z awaryjnoscia tych zasilaczy roze sa oferty i okres gwarancji Edytowane 11 Marca 2006 przez m4c14s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timotei Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 wybrał bym Enermaxa bo wiadomo ze dostaniesz nówke (gware) a z Fortronem to wiadomo demobil może byc i inne cuda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Taki Fortron w testach Tom's Hardware Guide dał prawie 450W, ostatnio były jednak problemy z Fortronami 400W z Allegro (patrz przyklejony temat o Fortronach). Enermaxa możesz śmiało brać, tym bardziej, że od zaufanego, solidnego sprzedawcy jakim jest ZenFist (ma własny sklep internetowy). IMO Jednak Fortron lepszy pod względem cena/wydajność ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 a do jakiego kompa i czego po nim oczekujesz? :) Cisza? FSP350-60MDN polecam jeszcze bez znajomosci twojego konfiga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterpz Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) Wg mnie enermax. :P Ma dobre opinie :) Choć oczywiscie fortron zły nie jest ;) Edytowane 12 Marca 2006 przez peterpz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4c14s Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 hmmm mam w planie modernizacje komputera i mysle o jakims athlonie 64, 1gb ramu i GF6600 wiec pod cos takiego bym chcial zasilacz qpic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...