Otwinek Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 siema odkad zalozylem radio mam ciagle jeden porblem a mianowicie zrywa mi polaczenie tzn nie odbiera pakietow kilka razy na dzien i czasem to trwa 5 minut a czasem godzine i miliardy razy mowilem tym skur**** co i jak a oni nie potrafia zrobic tego od pazdziernika 2005 mam lacze ok 1Mb pomozcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Bo pewnie sami nie wiedzą co i jak , u mnie było to samo poszłem zobaczyć i co się okazuje to nie ich wina to ta po[ciach!]a tepsa miała skopsany serwer a oni od nich biorą neta :? Poszedł op........li się spończyło :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Otwinek Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 z tego co mi wiadomo to te skurfysyny nie biora od tepsy tylko skads inąd tak to smiga ale te zwisy wrrrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Otwinek Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 ej wezcie pomozcie bo znacie sie lepiej prosze was Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...