LiSoQuan Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Mam mały problem... w IE np na forach nie wyswietlaja mi sie emotikony... tylko link do nich. Jesta jakąs opcja , która przezprzypadek mogłem włączyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teps86 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Nie ma tajkiej opcji. Zaloguj się po prostu na forum i bedzie po sprawie:) U mnie przynajmniej pomaga. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Nie ma tajkiej opcji. Zaloguj się po prostu na forum i bedzie po sprawie:) U mnie przynajmniej pomaga. Pozdrmoze maly ot ale imho to bez sensu ze gdy nie jestes zalogowany nie widac jpg i gifow na forum tweaka kto to wymyslil i w jakim celu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Tak, żeby nie obciążać za mocno forum ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas39 Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 moze maly ot ale imho to bez sensu ze gdy nie jestes zalogowany nie widac jpg i gifow na forum tweaka kto to wymyslil i w jakim celu ? Nie wiem kto i po co ale ja tez tak mam w operze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...