Łuki85 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) Mam taki problem od kilku dni zaczął się wieszać i nie wiem co może być tego przyczyną. Miesiąc sprawował się bez zarzutów a podpięte są dwa komputery do niego. Jeśli macie jakieś porady dla mnie to wpisujcie. Z góry dzięki. Zmieniłem tylko ustawienia w NAT i działa już OK. Edytowane 11 Marca 2006 przez Łuki85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał11 Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Mam taki problem od kilku dni zaczął się wieszać i nie wiem co może być tego przyczyną. Miesiąc sprawował się bez zarzutów a podpięte są dwa komputery do niego. Jeśli macie jakieś porady dla mnie to wpisujcie. Z góry dzięki. Zmieniłem tylko ustawienia w NAT i działa już OK. Mam pododbny problem z tym ruterem co jakiś czas mi się wiesza i nie wiem już co z nim zrobić czy mógłbyś mi podać skreena z tymi ustawieniami nat może u mnie też to pomoże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...