MadMat Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Czesc mam pada i chciałbym zaprogramowac w nim kilka guzików tzn przypisac dla danego guzika w dżojstiku jakąś funkcje np guzik 1 - enter; guzik nr 2 - spacja itd przydalobysie zeby jeszcze analog sterował myszką to juz wogle bylby kosmos !!. Mysle ze istnieje takie cos tylko nie moge tego znalezc. Pomozecie mi ? P.S. dla administratorów: napisalem to w sterownikach i w oprogramowaniu gdyż nie wiem gdzie umiescic ten post. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Napisalbys chociaz jaki to pad... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMat Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 pad identyczny : http://sklep.benchmark.pl/pelny_10101.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...