Skocz do zawartości
pho

Napoje

Rekomendowane odpowiedzi

Po odrzuceniu coli z menu schudlem 2kg :P

/me jeden kg

Ale w wakacje będzie gorąco to największe badziewie colopodobne z Tesco będzie wybawieniem, a Ja w wakacje piję conajmniej 6-7l ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe nie poważnie mówiłem, i wstyd się przyznać ale najbardziej posmakowała mi OAZA:P z biedronki :oops:

kiedyś często piłem Oaze :wink: Nawet dobra :rolleyes:

BTW: Ile ona kosztowała?? Coś koło 1zł czy mnie bo nei pamiętam :oops: A nie chce mi się do Biedronki lecieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coca-cola została wynaleziona przez J. S. Pembertona, aptekarza z Atlanty, w 1886 roku. Był to jego drugi napój na bazie liści koki i orzechów koli

Edytowane przez mkl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja lubie Frugo czarne i tonik, a na codzien to piję wodę Oaze gazowaną.

Frugo trudno dostępne w tych czasach :(

7 czy 8 lat temu jak piłeś Frugo to byłeś el0. ;]

Pamiętaj jak w przedszkolu się pstrykało tą słynną zakrętką. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat zdech z deka, ale ze sie zbliazaja upaly to trza go odswiezyc, a wiec ja tam wole Pepsi od Coli bo nawet reklamy maja fajniejsze niz Coola, dodatkowo Pepsi Cytrynowa kasuej Cherry Coke na miejscu ;] a wogole to z napoi Zywiec Zdroj (i nie tylko) cytrynowy & truskawkowy rzadza.

Edytowane przez -Caleb-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmy, ja zawsze na bike zabieram ze sobą Albo Powerade albo Moutain Dew(ach ta górska rosa ;] ) .

Pozatym to wsysam sobie 'te lepsze' anaboliki. Isostar, Red Bull( ale to jak mam flow i naprawdę ochotę na Red Bulla).

Od pepsi/ coli się już odzwyczaiłem, zamiast tego wolę Mirindę, jest ona jakby bardziej soczysta niż Fanta.

jonathan A ten Gatorade dużo się różni od Powerade?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eee tam z Coca-Cola nie ma to jak kufelek zimnego dobrego piwka :)

Podpisuję się pod tym obiema rękoma, w końcu na Śląsku nie na darmo mówią że najlepszym napojem na "k" jest kista piwa, a jeszcze lepszym ewentualnie druga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z gazowanych to głównie Sprite, czasami Coca-cola, a ostatnio Cherry Coke. Najwięcej piję soków owocowych, pomarańczowe, czarna porzeczka, marchew+pomarańcza. Z wód mineralnych to Muszynianka, Danone Vitalinea i taki Żywiec Zdrój z aromatem cytrynowym. Z innych napojów jak herbata/kawa - to herbata zdecydowanie. Tetley EarlGrey i Liptony cytrynowy i brzoskwiniowy oraz Dilmah Mango.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Pioorek

Kiedys pilem duzo pepsi itp, teraz sama wode od okolo roku - zywiec zdroj normalny, bez smakowy. Teraz gdy mialbym sie pepsi napic to chyba bym pawia puscil, slodkie to i w ogole :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pijam przewaznie red-bull'e, na upaly nestea brzoskwiniowe. A od swieta zaliczam shake'a waniliowego z McDonald'a ;) Za coca-cola nie przepadam i pijam jedynie kiedy naprawde jestem spragniony. Ugasic pragnienie to ona potrafi :).

Od miesiaca tez zaczalem namietnie pic wode mineralna srednio gazowana (czyt. gazowana ale wygazowywana troszke przed otwarciem ;) ). Przy kompie obowiazkowo stoi 1,5 L Laguny. Jakos podchodzi mi lepiej niz piwniczanka i inne. Ale chyba rozejze sie za czyms jeszcze bo jakos tak zlapalem smaka ;)

A wieczorkiem siadam przy kominku i dobrym filmie z herbatka roibos B)

Edytowane przez insektcc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... najlepiej smakuje na dyskotekach :) ...

Zgadzam sie w 100%, na dyskach zawsze pije cole bo jestem... kierowcą (w koncu ktoś musi potem dziewczyny w jednym kawałku do domu odwieźć :P )

Tak na codzień to piję litry wody niegazowanej z sokiem malinowym i lodem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi